Fabryka zła

Napola - Elite für den Führer
2004
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 13624
6,0 2 krytyków
Fabryka zła
powrót do forum filmu Fabryka zła

Wzruszyłem się oglądając ten film.
Siedziałem przy komputerze, a przez ramię czasem zerkałem na film, który stawał się coraz ciekawszy. W końcu film wydał mi się piękny. Właśnie się skończył. Wartościowe dzieło.

guerrero

"przez ramię czasem zerkałem na film"

Rozumiem, że nie widziałeś całości?

ocenił(a) film na 8
cinephile

Na dobre zacząłem oglądać od sceny z granatem.

ocenił(a) film na 1
guerrero

Chyba nie wiesz co oglądałeś.... Bo do film głupi do potęgi

ocenił(a) film na 8
rackers

Rackers, nie możesz jakoś inaczej wyrazić swojej niechęci do tego filmu, a nie prostacko wyzywasz...

ocenił(a) film na 1
Jedras992

ok... Film nie przypadł mi do gustu ze względu na płytką fabułę i mało interesujący klimat. Odradzam.

rackers

jak się nie wie nic o wojnie i hitlerjugend, to film wydaje się głupi ;) ludzie mówią, że coś jest głupie, kiedy tego nie rozumieją ;)))

film jest fantastyczny. oglądałam go mając 14 lat i naprawdę mi się podobał.

ocenił(a) film na 1
masquerade__

Tzn Ty chcesz powiedziec że my nie wiemy nic o 2 wojnie światowej a Ty wiesz najlepiej? Tak?
Film powstał w 2004 roku, czyli teraz mas 18 lat. Naprawdę bardzo Ci się musiał podobac, jak i Muminki ;)
Ja go odradzam.

ocenił(a) film na 8
rackers

Weź rackers się odwal, bo tylko prostackie i puste teksty walisz, już widzę po Twoich ulubionych filmach jaki z Ciebie ograniczony tępak... I jak film, który powstał w 2004 roku może mieć 18 lat? Naucz się liczyć... Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 1
Jedras992

jak się nie wie nic o wojnie i hitlerjugend, to film wydaje się głupi ;) ludzie mówią, że coś jest głupie, kiedy tego nie rozumieją ;)))

film jest fantastyczny. oglądałam go mając 14 lat i naprawdę mi się podobał.

18 lat ograniczonyt tępaku

Idź doic krowę i sypac węgiel wieśniaku.
Ile jeszcze będziesz mnie obrażał. Jak sie cos ne podoba to won do stajni krowy doic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
rackers

Najpierw niedokładnie napiszesz. Napisałeś "mas" ja zrozumiałem "ma". Jak Cię obraziłem to sorry, ale od razu się tak nie oburzaj...

ocenił(a) film na 1
Jedras992

Luzik, wkurzyłem się, ale bezsens się kłócic o jakiś film. Czy komuś się podoba lub nie, to można jedynie swoje racje przedstawiac, natomiast ja wyżej przesadziłem, ale stary wkurzyłeś mnie delikatnie.

Ja też przepraszam za moje teksty.