Wzruszyłem się oglądając ten film.
Siedziałem przy komputerze, a przez ramię czasem zerkałem na film, który stawał się coraz ciekawszy. W końcu film wydał mi się piękny. Właśnie się skończył. Wartościowe dzieło.
Rackers, nie możesz jakoś inaczej wyrazić swojej niechęci do tego filmu, a nie prostacko wyzywasz...
ok... Film nie przypadł mi do gustu ze względu na płytką fabułę i mało interesujący klimat. Odradzam.
jak się nie wie nic o wojnie i hitlerjugend, to film wydaje się głupi ;) ludzie mówią, że coś jest głupie, kiedy tego nie rozumieją ;)))
film jest fantastyczny. oglądałam go mając 14 lat i naprawdę mi się podobał.
Tzn Ty chcesz powiedziec że my nie wiemy nic o 2 wojnie światowej a Ty wiesz najlepiej? Tak?
Film powstał w 2004 roku, czyli teraz mas 18 lat. Naprawdę bardzo Ci się musiał podobac, jak i Muminki ;)
Ja go odradzam.
Weź rackers się odwal, bo tylko prostackie i puste teksty walisz, już widzę po Twoich ulubionych filmach jaki z Ciebie ograniczony tępak... I jak film, który powstał w 2004 roku może mieć 18 lat? Naucz się liczyć... Pozdrawiam :)
jak się nie wie nic o wojnie i hitlerjugend, to film wydaje się głupi ;) ludzie mówią, że coś jest głupie, kiedy tego nie rozumieją ;)))
film jest fantastyczny. oglądałam go mając 14 lat i naprawdę mi się podobał.
18 lat ograniczonyt tępaku
Idź doic krowę i sypac węgiel wieśniaku.
Ile jeszcze będziesz mnie obrażał. Jak sie cos ne podoba to won do stajni krowy doic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpierw niedokładnie napiszesz. Napisałeś "mas" ja zrozumiałem "ma". Jak Cię obraziłem to sorry, ale od razu się tak nie oburzaj...