Jak to może mieć taką wysoką ocenę??!! Porażka a nie film...
Właśnie? Ja osobiście mogę wyliczyć na palcach jednej ręki komedie romantyczne , które mnie się podobały, a ta jest jedną z nich. Świetne gagi i niezłe aktorstwo.
A mnie właśnie "aktorstwo" Alby najbardziej drażniło Ogólnie jakoś mnie denerwował ten film obejrzałam go do końca już na siłę potwierdza się stara prawda o gustach o których się nie dyskutuje
aha pewnie ubierasz i malujesz sie na czarno a twoj ulubiony film to pila ;) hahaha
No niestety muszę pozbawić cię tych dziwnych wyobrażeń na mój temat Nie oglądam w ogóle horrorów bo się ich boję nie widziałam żadnej części piły Trafiłeś za to z ulubionym kolorem Ale od razu prostuję kolejne wyobrażenia - nie mam nic wspólnego z emo :]
jak sie boisz horrorow to mozemy ogladac razem u mnie, zebys sie nie bala to cie przytule i zaparze czarna kawe :)
nie mysl prosze ze ciebie podrywam to najzupelniej w swiecie kolezenska propozycja, gdy widze ze kobieta sie boi, w takich momentach musze jakos zareagowac, to chyba normalne prawda? i nie mysl sobie za wiele oki? wiem ze masz ochote obejrzec jakis horror, tylko strach nie pomaga ci na to ale nie martw sie, wspolnie go pokonamy malymi kroczkami, nie wrzuce cie przeciez od razu na gleboka wode i nie wlacze horroru typu teksanska masakra pila mechaniczna, pewnie sam tytul tego filmu wzbudza u ciebie lek,jednak jak najbardziej warty obejrzenia!