Facet pełen uroku

Good Luck Chuck
2007
6,4 46 tys. ocen
6,4 10 1 46028
4,3 6 krytyków
Facet pełen uroku
powrót do forum filmu Facet pełen uroku

Oglądam to z 3 raz , film jest nie zależny od tego co chcemy przy nim robić:) sex sex sex kocham to , chciał bym być na jego miejscu ale tą murzynke bym zostawił raczej:p

rocy2802

Ja właśnie oglądam :) Widziałam już 3 razy, ale Jessica Alba jest przepiękna :D Co do murzynki to zachował się dobrze :P

Sorella_filmaniak

Najgorsze są reklamy :( film jest w pyte po prostu, niby się go zna na pamięć a chce się oglądać :) zachował się dobrze, a to dlatego że był, że tak powiem solidarny :p jak wszystkie to wszystkie:) za raz bd wątek zwątpienia gdy prześpi się z Albą i jak zawsze romantyczny koniec :)

rocy2802

no zaś reklama :/ są takie filmy co można oglądać kilkadziesiąt razy i się nie nudzą :D

Sorella_filmaniak

To takim filmem między innymi jest jak dla mnie film pod tytułem " chłopaki nie płaczą " :) film nr 1 w Polsce, oglądałem go chyba ze 30 razy i bym obejrzał jeszcze pewnie:)

rocy2802

Ja tak mam z filmami m.in. Mumia, Constantine, Skarb Norodów 1 i 2, Piraci z Karaibów, Jestem Legendą, Ja, Robot, W pogoni za szczęściem, Przekręt, Siedem, Kowboj i Rycerze z Szanghaju i jeszcze kilkanaście innych :)