Żenujący, idiotyczny, nie wiem z czego tu się śmiać...Pusty seks, seks, seks i seks. Nic więcej. Nie wiem co w tym miało być romantycznego a tym bardziej śmiesznego...Pingwin jedzący własne odchody...?
Główny bohater to niedojrzały idiota, nie radzący sobie z własną osobowością, nie ma celu w życiu w którym wszystko kręci się w okół łóżka. Zachowuje się jak męska prostytutka, dowodem miłości do jego ukochanej ma być błaznowanie przed nią i zaliczanie kolejnych jej koleżanek...
Scenariusz infantylny, przeznaczony dla niewyżytych nastolatków...Lubie amerykańskie komedie typu American Pie czy Eurotrip ale ten film to dno.
Nigdy w życiu nie obejrzałbym go z żadną dziewczyną.
Ten pomysł można było o wiele lepiej rozwinąć, ale do tego potrzebni byliby lepsi scenarzyści i reżyser.
Parę scenek mi się podobało, ale film nie zostawił we mnie pozytywnych wrażeń. "Eurotrip" faktycznie lepsze.
zgadzam się, film na śmiesznie niskim poziomie. zgadzam się z przedmówcami. nieporozumienie... 1/10
hahaha. żal mi was sztywniaki. idzcie lepiej opinie wyglaszac na kolku
matematycznym.......
szmira jakich pełno..........nie cierpię takich filmów nie wiem z kad tak wysoka ocena, pewnie nudzący się 15-latkowie ;(
Jak bym podchodził do życia jak wy do tych krytycznych opinii miałbym teraz pełno kompleksów w życiu fajowska komedia
pozdrawiam
Po wypowiedzi autora tematu łatwo wywnioskować, że film oglądał przez okno u sąsiada, bo opis fabuły nie ma z tym filmem nic wspólnego. Nieładnie pisać "recenzje" na podstawie trailerów z YouTube, oj nieładnie.
Najwieksza bzdura jaka przeczytalem w ostatnich latach na internecie. Koles ty wogole ogladales ten film? Jesli nie, a tak jest najwyrazniej, to polecam sciagnac z lektorem, bo wtedy juz napewno zrozumiesz scenariusz.
Film zaskakujaco sprawnie nakrecony. Alba bardzo fajnie, glowny bohater rowniez przekonujaco. Polski dubing jak zwykle spieprzony, sporo gagow niezrecznie przetlumaczonych. Polecam w orginale. Film u mnie 8/10. Wszyscy znajomi co ogladali wysoko oceniaja ten film. Polecam.