nie przepadam za komediami romantycznymi,ale ta była naprawdę śmieszna ;)
Zgadzam się. Dużo śmiechu. Przezabawne sytuacje, druga połowa filmu bardziej romantyczna niż komediowa. Mimo to śmiesznie jest przez cały film. Duży plus dla Dane Cooka, dobry z niego aktor komediowy. Film oceniam 9/10. Polecam.
Emmm... Ok, mi też się film podobał, ale dawanie 9 to jest przesada. 10 - arcydzieło, 9 - rewelacyjny, 8 - bardzo dobry, 7 - dobry, 6 - niezły, 5 - OK, 4 - poniżej oczekiwań, 3 - słaby, 2 - bardzo zły, 1 - nieporozumienie.
Dla takiego filmu to jak dla mnie GÓRA 7... Wyższe oceny są zarezerwowane raczej dla bardziej ambitnych filmów, nie oszukujmy się.
Oszukiwaniem się, jest wg mnie uważanie, że tylko poważne filmy mogą być rewelacyjne czy arcydziełem. Dla mnie ten film jest rewelacyjny, dobrze na nim się bawiłem, miło go wspominam i jeszcze do niego z chęcią powrócę. Fakt, że wiele komedii to powielane schematy itd., jednak zdarzają się takie, które rozśmieszają i robią to na poziomie.
Nie ma powodów byśmy się teraz tutaj sprzeczali, różnym osobom podobają się różne
rzeczy i tyle. Ja osobiście postawiłam 6 i sądzę, że jest to ocena, która w pełni
obrazuje ten film. Nie przodował wśród innych komedii, ale był całkiem niezły.
"tylko poważne filmy mogą być rewelacyjne czy arcydziełem"
Nie oceniam w ten sposób, co z resztą możesz sprawdzić na moim profilu.
Filmy powinno się oceniać kategoriami: dramaty, komedie, sensacyjne etc.
'Facet pełen uroku' zdecydowanie przedstawił trochę oryginalności w fabule,
ale przynajmniej na mnie nie zrobił jakiegoś szczególnego wrażenia. ^^
Oczywiście. Każdy ma swój gust. Zgadzam się, co do oceniania wg gatunków bo nie ma uniwersalnych filmów. Każdy film powinien być oceniany jak wypada na tle innych ze swojego gatunku. Kończąc, Tobie się mniej podobał mi bardziej.
Osobiście uważam, że ten film to świetna komedia! Moja ocena to 9/10. Polecam...