Jaram się tym filmem , bo pierwsza część jak dla była świetna , ale jakim cudem w obsadzie są obie bohaterki z poprzedniej części skoro jedna zginęła? A druga była w takim stanie , że ciężko mi uwierzyć , że chciałaby znów wchodzić w takie miejsca choć może przepracuję traumę. No , ale tej drugiej na pewno nie wskrzeszą
Albo przeżyła i wtedy zeszła jakimś cudem sama z tej wieży zostawiając drugą, a tamta miała już takie urojenia że mogło jej się wydawać że zginęła, tak jak wtedy gdy ją niby wciągała. Tylko nie wiem jakby wytłumaczono ciało które było na dole
Na pewno nie przeżyła. Halucynacją bohaterki było to , że Jej koleżanka przeżyła. Jednak potem uświadomiła sobie prawdę i z tego co pamiętam to chyba nawet wykorzystała Jej ciało by złapać zasięg w telefonie , a na końcu jest ciało w worku więc pewnie retrospekcje albo znów będzie miała halucynację
Jestem ciekaw jak po przejściach z pierwszej części znów da się namówić na coś podobnego. W jedynce mój lęk wysokości dostał lęku wysokości