6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61608
4,3 18 krytyków
Fantastyczna Czwórka: Narodziny Srebrnego Surfera
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka: Narodziny Srebrnego Surfera

Kpina ! Bed robić drugą część ?! A na co komu to ?!
Krytycy po raz drugi beda mogli sie wyzyc... i ja tez .............

ocenił(a) film na 5
kyanka

eee... Pierwsza część nie była taka zła. Było pare błędów, co prawda najgorszy na świecie pomysł to dubbing (dusi) i to koszszszszmarny dubbing ;/ Ale... mi to tam rybka jestem ciekawa jak potączą dalej się losy F4 (Johnny był komiczny xD)

Annik_Black

Najgorszy był głos zdubbingowanej Jessici Alby. Ugh... Nie wiem, po co w ogóle dubbingowali ten film, bo np. "Spider-mana" nie. Bez sensu.

ocenił(a) film na 9
Elizabeth_Bennet_2

Bo takie filmy nie ogląda się z dubbingiem.... czytać nie umiecie? Dubbing czy lektor to syf największy dlatego trza się jezyka uczyć.

ocenił(a) film na 5
MackKL

Wypraszam se! Ja się uczę języków ;) Jestem na zaawansowanym ang i podstawowym fran xP Filmy oglądam w miare możliwości w oryginale, albo z napisami xP nie moja wina, że mam FF tylko z dubbingiem... Dobrze że już co raz rzadziej dubbingują xD I chwała Bogu tym, którzy już zaprzestali z tym... mam nadzieję ;)

ocenił(a) film na 9
Annik_Black

Cytat:

Wypraszam se! Ja się uczę języków ;)

Bardzo się cieszę :-)

Moja przygoda z lektorem oraz dubbingiem polskim skończyła się po obejrzeniu Star Wars - Ataku Klonów. Od tej pory nie ma możliwości abym porządny film obejrzał z takim podkładem.

ocenił(a) film na 6
MackKL

Ja tam wole napisy, bo angola to tak średnio... Za to francuski wyśmienicie rozumiem ^^ Gorzej z pisownią, ale co tam...