Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2005
6,1 81 tys. ocen
6,1 10 1 81081
4,6 21 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy chodzą na takie filmy i mówią, że są beznadziejne... Może pomylili gatunki? Przecież "Fantastyczna 4" jest przykładem takiego "filmu-bajeczki", gdzie jest dużo wybuchów, "strzelanych scenek", akcji itp. itd. W takich filmach FANTASTYCZNYCH (bo po tak się chyba nazywają, nie?) fabuła nie jest jakaś super lecz bardziej liczą się efekty specjalne! Poza tym jeśli chodzi o "Fantastyczną" nie mam co do niej zastrzeżeń. Podobała mi się gra aktorska, efekty specjalne, śmieszne teksty i oczywiście muzyka. Pozdr. dla fanów!!!

frodka

Owszem film ma swoje jasne punkty, ale mnie nie podoba się nizgodność z komiksem, który ubóstwiałem.

ocenił(a) film na 3
frodka

Zgadzam się, że po ekranizacjach komiksów nie można oczekiwać fabuły i jeszcze wielu, wielu rzeczy. Dlatego też powinno się ustalić dla nich maksymalną ocenę na poziomie np. 5. Jak widzę, że "Fantastyczna czwórka" ma ocenę końcową niewiele niższą od "Pulp fiction", to mi się chce śmiać. Trzeba coś z tym zrobić!!! Co do gry aktorskiej - średnio rozgarnięty jeżozwierz ma więcej do zaoferowania, niż cała plejada gwiazd z "Fantastycznej czwórki".