Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2005
6,1 81 tys. ocen
6,1 10 1 81084
4,6 21 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

Mogę zrozumieć nie które komentarze,że film jest ok albo że da się go wytrzymać,ale prawdę mówiąc spaprali ten film w całości.Ja nie mogłem wyjść ze zdziwienia,że Amerykanie wypuścili to ich "cacko" na ekrany.Aha no i NAJLEPSZE,że część 2 będzie za 3 lata.Oby się poprawli bo jak będzie tak jak teraz to NIE POLECAM! To tyle mojej opinii.
BATMAN & SPIDERMAN Rulezz !!!

Robson_77

Zgadzam się w zupełności!Są przykłady że można jednak zrobić coś fajnego z ekranizacji komiksu.Wystarczy tylko trochę bardziej pomyśleć nad fabułą a nie nad portwelem.Bo znów zamiast soczystego steku dostaliśmy burgera z Mc Donalds

użytkownik usunięty
Robson_77

Szanuję Twoje zdanie, ale dla mnie na przykład Batman (no, powiedzmy z wyjątkiem pierwszego) i Spiderman to kompletna kicha, a Fantastic Four i Superman (1 i 2) są na prawdę fajnymi filmami.

ocenił(a) film na 4
Robson_77

4/10 to uczciwa ocena.

Nie spodziewajmy się więcej po drugiej części.

ocenił(a) film na 3
Robson_77

Zgadzam się, kicha!! Smętny, nudny i bez sensu. Jedyny plus tego filmu to warstwa estetyczna, czyli Jessica Alba ;) 4/10 to nawet zbyt łaskawie.

ocenił(a) film na 7
Wania_2

A dla mnie tam plusem jest ten koleś co gra Torch bo w kobitkach nie gustuje :)
I moim zdaniem film nie był kichą i totalną klapą. wcale nie byl najgorszy. za malo skupili sie na fabule i w sumie to nic sie w tym filmie nie dzialo, tak jakos malo watkow bylo ale moim zdaniem film zasluguje na 6/10 conajmniej. w koncu jego atutem jest humor i raczej chyba dobre (nie wiem nie znam sie) efekty specjalne, no coz moim zdaniem aktorzy tez dobrze grali i tak w sumie to calkiem fajny filmik wyszedl. nie ma sie co tak bardzo czepiac.

:)