Mogę zrozumieć nie które komentarze,że film jest ok albo że da się go wytrzymać,ale prawdę mówiąc spaprali ten film w całości.Ja nie mogłem wyjść ze zdziwienia,że Amerykanie wypuścili to ich "cacko" na ekrany.Aha no i NAJLEPSZE,że część 2 będzie za 3 lata.Oby się poprawli bo jak będzie tak jak teraz to NIE POLECAM! To tyle mojej opinii.
BATMAN & SPIDERMAN Rulezz !!!
Zgadzam się w zupełności!Są przykłady że można jednak zrobić coś fajnego z ekranizacji komiksu.Wystarczy tylko trochę bardziej pomyśleć nad fabułą a nie nad portwelem.Bo znów zamiast soczystego steku dostaliśmy burgera z Mc Donalds
Szanuję Twoje zdanie, ale dla mnie na przykład Batman (no, powiedzmy z wyjątkiem pierwszego) i Spiderman to kompletna kicha, a Fantastic Four i Superman (1 i 2) są na prawdę fajnymi filmami.
Zgadzam się, kicha!! Smętny, nudny i bez sensu. Jedyny plus tego filmu to warstwa estetyczna, czyli Jessica Alba ;) 4/10 to nawet zbyt łaskawie.
A dla mnie tam plusem jest ten koleś co gra Torch bo w kobitkach nie gustuje :)
I moim zdaniem film nie był kichą i totalną klapą. wcale nie byl najgorszy. za malo skupili sie na fabule i w sumie to nic sie w tym filmie nie dzialo, tak jakos malo watkow bylo ale moim zdaniem film zasluguje na 6/10 conajmniej. w koncu jego atutem jest humor i raczej chyba dobre (nie wiem nie znam sie) efekty specjalne, no coz moim zdaniem aktorzy tez dobrze grali i tak w sumie to calkiem fajny filmik wyszedl. nie ma sie co tak bardzo czepiac.
:)