Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2005
6,1 81 tys. ocen
6,1 10 1 81081
4,6 21 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

jeśli ktoś chce mieć przyjemne wrażenia to błagam niech unika dubbingu, nie wiem kto wybrał Kamillę Baar ale to naprawdę FATALNY wybór...:/
co do reszty zastanawiam się dla jakiego przedziału wiekowego jest ten film - jeśli dla dzieci to trochę za dużo podtekstów romansowych a nawet seksualnych, jeśli dla starszych "dzieci" ;) to chyba trochę zbyt... naiwny?... a dialogi więcej niż nieciekawe...
trochę efektów, humoru i jakiejkowiek akcji - to mogłoby być fajne kino - a tak mamy dużo wszystkiego czyli w zasadzie wielkie "nic"

Vimo

Hehe, czyli nie podobał Ci się? Bo mi też nie bardzo. Za bardzo melodramatem jechało :D No, ale moze efekt jest ciekawszy jak się film do końca obejrzało, a nie wyszło wcześniej, hehe. A może to był znak, taka ocena filmu z dubbingiem.
Pozdrawiam serdecznie.

Vimo

Zgadzam się! Kamila to najgorszy błąd tego filmu. W dodatku idąc do kina, nie wiedziałem, że to będzie z dubbingiem... Naiwny? W końcu to tylko komiks. Jak dla mnie film średni, zresztą jak wszystkie ekranizacje komiksów. Nie będe krytykował, bo oglądało mi się w miarę przyjemnie - szkoda tylko, że tak mało akcji.