jeśli ktoś chce mieć przyjemne wrażenia to błagam niech unika dubbingu, nie wiem kto wybrał Kamillę Baar ale to naprawdę FATALNY wybór...:/
co do reszty zastanawiam się dla jakiego przedziału wiekowego jest ten film - jeśli dla dzieci to trochę za dużo podtekstów romansowych a nawet seksualnych, jeśli dla starszych "dzieci" ;) to chyba trochę zbyt... naiwny?... a dialogi więcej niż nieciekawe...
trochę efektów, humoru i jakiejkowiek akcji - to mogłoby być fajne kino - a tak mamy dużo wszystkiego czyli w zasadzie wielkie "nic"
Hehe, czyli nie podobał Ci się? Bo mi też nie bardzo. Za bardzo melodramatem jechało :D No, ale moze efekt jest ciekawszy jak się film do końca obejrzało, a nie wyszło wcześniej, hehe. A może to był znak, taka ocena filmu z dubbingiem.
Pozdrawiam serdecznie.
Zgadzam się! Kamila to najgorszy błąd tego filmu. W dodatku idąc do kina, nie wiedziałem, że to będzie z dubbingiem... Naiwny? W końcu to tylko komiks. Jak dla mnie film średni, zresztą jak wszystkie ekranizacje komiksów. Nie będe krytykował, bo oglądało mi się w miarę przyjemnie - szkoda tylko, że tak mało akcji.