Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
2022
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 60607
4,7 29 krytyków
Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a
powrót do forum filmu Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a

To niesamowite ale zwiastun tego filmu prezentuje się jeszcze gorzej niż dwie poprzednie części. Nie wiem jak to możliwe, że mając markę z tak ogromnym potencjałem można tak tłamsić jej potencjał i tworzyć tak nijakie produkcje.. Nie wiem czy istnieje na ten moment równie nieudolnie poprowadzone uniwersum. Czasem mam wrażenie, że Rowling na spółę z Yatesem celowo próbuje zaciągnąć tą markę do grobu.

ocenił(a) film na 8
Czorny_Narzeka

napakowany efektami maksymalnie więc nie ma nudy, trailer jest bardzo zachęcający, nie ma się do czego przyczepić

ocenił(a) film na 2
Kasha

No właśnie w tym problem - film jest nudny, mimo iż jest napakowany efektami. A do tego już trzeba mieć zdolność. Dla mnie seria Fantastycznych Zwierząt ma niewiele wspólnego z serią Harrego Pottera, to jakby film Hitchcocka przejął nagle Michael Bay i zrobił po swojemu. Nie ma prawa się to udać i się nie udało. Trzykrotnie.

x4r0105t

No cóż, jak lubisz lody i idziesz na schabowego, to nie koniecznie musi spasować.
A Film trzykrotnie się udał, tylko to nie Harry Potter. Nawet nie ma tego w nazwie. Czepiasz się czegoś czego Ci nawet nie sugerowali.

NieMamSwojegoZdania

nie mam swojego zdania, jak to jest ze nie szukam twoich postów, ale jak juz ktos jest anty do wszystkich ktorzy cos slusznie krytykuja to ty wyjezdzasz ze swoim iq wody w klozecie i znajdujesz w tym piękno, sukces i cokolwiek innego. jestes unikalnym dzbanem ktory miesza kijem w psim klocku i mówi ze to korona

damianvegas

Dziękuję :)
A fantastyczne zwierzęta były fantastyczne. Widziałem każdą część kilkukrotnie.

x4r0105t

Czym dalej w las tym gorzej. Pierwsza część się broniła a potem już w dół i dół …

ocenił(a) film na 2
Czorny_Narzeka

Niewiarygodne, że jak jakość HP idzie w dół. Ten film jest naprawdę potwornie nudny.

ocenił(a) film na 5
magnificent_2

Ja kolejny który się z tym zgadza… A do Harrego można wracać wielokrotnie.

ocenił(a) film na 4
Czorny_Narzeka

Moim zdaniem główną bolączką był kiepski scenariusz. A to podstawa.Szczególnie raziło mnie to nijakie nawiązanie do hitlerowskich Niemiec. Że niby nazizm tam jest ale taki nie do końca, żeby niemiaszków przypadkiem nie urazić. A tu trzeba było może pokazać tych hitlerowców na ulicach Berlina. Wtedy byłby jakiś dylemat. Niszczyć tych mugoli czy nie? No i wtedy mógłby się Kowalski wykazać że jednak mugole to nie wszyscy są źli, że jest jeszcze taki Kowalski. I to by miało sens. A tak to wyszła taka politycznie poprawna pierdółka.