5,6 1,0 tys. ocen
5,6 10 1 1017
Farm House
powrót do forum filmu Farm House

RECENZJA

ocenił(a) film na 4

4/10,film ZDECYDOWANIE poniżej moich oczekiwań,czytając recenzje,w których jest porównywany do Piły uważam,że takie porównanie jest po prostu żałosne i nieadekwatne.Z pozytywnych rzeczy,to film ma fajny klimat,sceny okaleczeń są bardzo brutalne,pokazane ludzkie cierpienie,ale fabuła filmu FATALNA,przez,co widz sie nudzi po prostu,zakonczenie filmu,to już w goóle całkowite nieporozumienie,wiec niska ocena innych użytkowników portalu,jak najbardziej uzasadniona!!!ZDECYDOWANIE odradzam fanom horrorów,będą po prostu zawiedzeni,ogładanie tego filmu jest po prostu zwykłą stratą czasu...

ocenił(a) film na 1
er82

Zgadzam się w 100%. Obejrzałam film zachęcona pozytywnymi opiniami z różnych forów (że podobno "niby nic oryginalnego, ale świetne" itd) i rozczarowałam się straszliwie. Za pierwszym razem wyłączyłam po jakiejś godzinie bo mnie znudził, ale postanowiłam dokończyć żeby móc z czystym sumieniem powiedzieć że to zły film - i po obejrzeniu do końca wystawiam 1/10. Zakończenie to jakiś żart. Syf, syf, syf, odradzam absolutnie.