nie zrozumiałam tego filmu i nie mam najmnejszej ochoty ogląda go drugi raz nie wiem czy to film jest dziwny czy to ja taka głupia O_o
moim zdaniem film zawiera pewne przesłanie, ale nie do końca zostało ono przedstawione i dlatego nie każdy może film zrozumieć. po pierwsze to jest test dla małżonków, jak bardzo się kochają i jak im na sobie zależy, a po drugi jest to zemsta za zabicie swojego dziecka. można obejrzeć, ale film słaby.
A mi się bardzo podobał! Zakończenie- powalające, oszczędziłbym jedynie tego "człowieczka" na końcu z czerwonymi oczami... no i może tej tarki ;D ale ogólnie podobał mi się, piła się chowa
Marcin,zgadzam sie, tarki mozna bylo oszczedzic jednak czlowiek z czerwonymi oczami fajnie symbolizuje glos, ktory czasem szepcze nam do ucha;)
nie no tarka byla jedyna rzecza ktorej nigdy nie widzialam w zadnym filmie, wiec nie przesadzajmy ;) ogolnie film kiepski ;)
A mi si właśnie podobał bo był wyjątkowy... Zakończenie miało coś w sobie... ;D Szczerze mówiąc to dziwię się, żetak cicho o nim było, na pewno jest ciekawszy od Hostela czy Piły... Bez porównania!!!1
Siemka :) 
Szukam właśnie tego filmu gdzie go mogę obejrzeć ? 

I jak znacie jakieś podobne filmy lub przynajmniej dobre horrory to jestem zainteresowany. 
Z góry dzięki. 
Pozdrawiam.
Nie, nie jestes glupia.. kiedy ogladalam ten film wydawalo mi sie, ze tworcy maja mnie za idiotke. Pomijam, ze co chwila parskalam ze smiechu. 
Uwazam, ze pomysl na film byl swietny, mozna bylo zrobic naprawde dobry film. Niestety nie wyszlo.
Już po kilku pierwszych scenach było widać, że film nie będzie arcydziełem. Ale przez ta ciągła retrospekcja rodem z 'Lost'ow' oglądnąłem do końca z ciekawości. Scena z tarka to porażka, w 'Happy tree friends' lepiej im to wychodzi. Nie wspominając już ostatnich scen gdzie pojawia się to coś. 4.