Nieprzyjemne, brutalne i obrzydliwe zjawisko. Mało oryginalny pomysł i klasyczny schemat nudnego, słabego, głupiego horroru. Jeśli ktoś lubi odcinanie kończyn, krojenie, zabijanie ludzi oraz przetwarzanie ich na mięso, to jest to film dla niego. Jednak nic nie wniesie w wasze życie. Nie jest to ani przyjemne, ani ciekawe, ani skłaniające do myślenia, lecz zwyczajnie głupie. Zdecydowanie odradzam. No, chyba że czujecie ochotę na coś obejrzenie czegoś chorego - wtedy ten cHorror będzie właściwym wyborem.
Zwiastun...
https://www.youtube.com/watch?v=vi-fH5uPnvs
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery
najpierw trailer, a potem Ty bardzo mnie zachęciłaś do seansu bo właśnie często miewam ochotę by film wniósł coś chorego i obrzydliwego do mojego życia :)
Nie zgadzam się, Film jak najbardziej skłania do przemyśleń. Być może forma podania dosyć niestrawna, a i danie już odgrzewane jednak muszę przyznać, że po obejrzenia nasuwają się pewne pytania.
Widocznie nie jesteś gotowa do oglądania takich filmów. Film jak najbardziej przede wszystkim, zawiera te dwie rzeczy których nie dostrzegłaś: oryginalny pomysł i skłonność do przemyśleń.
Przecież to light-owy horror. Ja tam nie widziałem żeby ktoś odcinał w
tym filmie kończyny, były we worku i nic poza tym.
Nie rozumiem po co oglądać takie horrory i później rozpaczać.
Ty jak byś obejrzała Teksańską masakrę piłą mechaniczną to prawdopodobnie odwieźli by Cię po seansie do psychiatria w takim byś była szoku.