PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=807591}

Farma

The Farm
2018
3,9 1,5 tys. ocen
3,9 10 1 1498
4,0 2 krytyków
Farma
powrót do forum filmu Farma

Nieprzyjemne, brutalne i obrzydliwe zjawisko. Mało oryginalny pomysł i klasyczny schemat nudnego, słabego, głupiego horroru. Jeśli ktoś lubi odcinanie kończyn, krojenie, zabijanie ludzi oraz przetwarzanie ich na mięso, to jest to film dla niego. Jednak nic nie wniesie w wasze życie. Nie jest to ani przyjemne, ani ciekawe, ani skłaniające do myślenia, lecz zwyczajnie głupie. Zdecydowanie odradzam. No, chyba że czujecie ochotę na coś obejrzenie czegoś chorego - wtedy ten cHorror będzie właściwym wyborem.

camellia_took

Dzięki, muszę to zobaczyć. Czuję ochotę na coś chorego i lubię odcinanie kończyn :)

kangur_msc_CM

Świetnie, cieszę się, że pomogłam :)

camellia_took

Zwiastun...
https://www.youtube.com/watch?v=vi-fH5uPnvs
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery

camellia_took

najpierw trailer, a potem Ty bardzo mnie zachęciłaś do seansu bo właśnie często miewam ochotę by film wniósł coś chorego i obrzydliwego do mojego życia :)

raphael1331

Czasem nie trzeba czekać by to film wzniósł coś takiego :D

ocenił(a) film na 5
camellia_took

Nie zgadzam się, Film jak najbardziej skłania do przemyśleń. Być może forma podania dosyć niestrawna, a i danie już odgrzewane jednak muszę przyznać, że po obejrzenia nasuwają się pewne pytania.

magikaok44

Skojarzenia z przemysłowym chowem zwierząt są jak najbardziej na miejscu wg mnie.

ocenił(a) film na 6
camellia_took

Widocznie nie jesteś gotowa do oglądania takich filmów. Film jak najbardziej przede wszystkim, zawiera te dwie rzeczy których nie dostrzegłaś: oryginalny pomysł i skłonność do przemyśleń.

ocenił(a) film na 5
camellia_took

Przecież to light-owy horror. Ja tam nie widziałem żeby ktoś odcinał w
tym filmie kończyny, były we worku i nic poza tym.
Nie rozumiem po co oglądać takie horrory i później rozpaczać.
Ty jak byś obejrzała Teksańską masakrę piłą mechaniczną to prawdopodobnie odwieźli by Cię po seansie do psychiatria w takim byś była szoku.

ocenił(a) film na 4
camellia_took

Przecież właśnie o to chodziło. Żresz mięso ? Właśnie to czują zwierzęta. Kiedy wpierdzielssz schabowe nie myślisz o boku zwierząt siuśku