Faworyta

The Favourite
2018
7,5 93 tys. ocen
7,5 10 1 93262
8,0 81 krytyków
Faworyta
powrót do forum filmu Faworyta

co z minuty na minutę staje się coraz ciekawsze. W owym czasie podobnych sytuacji na dworach przeróżnych całego świata działo się podobnie. Niejedna telenowela na milion odcinków by powstała. Przyjemnie się ogląda poczynania Stone i Wiesz względem Colman. Tu troszkę kogoś podtruć, tam kogoś bzyknąć, wkupić się w łaski itd... Dobre dwugodzinne widowisko do obejrzenia bez nudy.

dzyniu88

Zawsze mnie myli początkowo Twoja skala ocen, na szczęście przy każdym kolejnym poście szybciej sobie przypominam Twój sposób oceniania ;)

dzyniu88

A mógłbyś mi wytłumaczyć ocenę? Bo z powyższej wypowiedzi wynika, że masz swój sposób oceniania i po prostu zastanawiam się jak działa.

ocenił(a) film na 8
_Alixa_12

Ona absurdalnie ocenia w skali 1-5, zamiast 1-10. Czyli oceniła na 8/10 (czyli jej 4/5). Tłumaczyłem nieraz, że to głupie i absurdalne, ale co tam... zaraz jestem atakowany przez innych userów. Gdyby każdy sobie oceniał w taki sposób to oceny byłyby niezaniżone. Nie bez powodu jest skala do 10, a nie do 5. Jednak dla niektórych matematyka jest trudna i nie potrafią pomnożyć przez 2, aby zrozumieć, że wystawiając 8/10 zrobiłaby to samo, czyli 4/5 bez zaniżania oceny. Zaraz się zlecą i mnie zjadą, że każdy ma prawo oceniać wg swoich metod. Zobaczysz.