Fighter

The Fighter
2010
7,6 114 tys. ocen
7,6 10 1 114255
7,3 54 krytyków
Fighter
powrót do forum filmu Fighter

ocenił(a) film na 9

Gdyby nie Christian Bale, to nie dostałby ode mnie dziewiątki. Christian pokazał klasę aktorską.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
waldeck

Zgadzam sie, genialna rola!

ocenił(a) film na 7
Parnassus

Zgadza się, wszystko popsuł Wahlberg swoją "techniką" bokserską i ciosach w powietrze po których głowa przeciwnika odskakiwała...

ocenił(a) film na 9
istallion

Wahlberg zznowu rywalizował z drzewmi o miejsce w lesie ( dotyczy to jego gry aktroskiej of course)

waldeck

Podpisuje się. Film sam w sobie mnie nie powalił, były już lepsze w tej tematyce, ale Bale i owszem. Zawsze wiedziałam, że jest wielkim aktorem:)

użytkownik usunięty
monaczek2

Wahlberg nie grał aż tak beznadziejne. Bez przesady. Sam film akurat zaskoczył mnie pozytywnie. Odskoczył trochę od tego głównego schematu - "od zera do bohatera". Chociaż zakończył się happy-endem, to mimo wszystko, nie opierał się na utartym schemacie "kilku porażek, stopniowych zwycięstw i ostatecznej wygranej".

ocenił(a) film na 9

Oj, nie grał dobrze, nie grał. Może z tym drewnem przesadziłem, ale po obejrzeniu jego "występu" w Maksie Paynie nie kojarzy mi się z niczym innym.

użytkownik usunięty
waldeck

Tak jak wspomniałeś na początku. Christian Bale w sferze aktorskiej pociągnął ten film. Główny bohater został zagrany sztywno i najbardziej irytowała ta ( tak jak wspomniał "istallion") chroniczność w wyprowadzaniu ciosów w powietrze. Jednakże film polecam zdecydowanie.