.. Channing Tatum znany z tańców w Step Up-ach czy z gry w kosza w Trenerze, a teraz w końcu Fighting! Nowa odsłona tego młodego i ambitnego aktora. Jestem przekonany po obejrzeniu trailera tego filmu, że spisze się w tej roli.
Ambitny to jest Philip Seymour Hoffman, a Channing Tatum ma jedynie zachęcać nastolatki do obejrzenia filmu.
Ambitny to jest [X], a Philip Seymour Hoffman jedynie ma szczęście do często ciekawych, acz komercyjnych filmów. 

/właściwie, to tak nie myślę, ale widzisz jak to można źle aktora ocenić ;) /
Hmmm myślę, że nie jest z nim aż tak źle. Gdzieś widziałam z nim wywiad i powiedział, że od czasów "Step Up" stara się skończyć z obliczem idola nastolatek. Myślę,że pomału, ale zaczyna mu to wychodzić. Grywa w coraz to lepszych produkcjach, które nie są zbytnio adresowane do nastolatek jak np Battle in Seattle, Stop-Loss , Dear John czy Public Enemies. Zobaczymy jak to wszystko potoczy się dalej...
A przedStepUpowa rola w 'A Guide To Recognizing Your Saints' była wysokiej próby. ; - )
To już nie jest nastolatek, przecież on jest przed trzydziechą, a że jest na kogo popatrzeć to inna sprawa, poza tym nie powiedziałabym że gra tylko w lekkich produkcjach. Zaczynając od "A guide recognizing your saints" po "Public Enemies", które już wkrótce wejdzie do kin.