6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 26832
4,2 6 krytyków
Fighting
powrót do forum filmu Fighting

mam pytanie, który film jest bardziej wart obejrzenia ,,Fighting" czy ,,G.I. Joe: Czas Kobry"?? Proszę o odpowiedzi :)

angelisia7

Leprzej w słownik zainwestować niż bilet.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
angelisia7

Ani jedno ani drugi nie jest warte uwagi :)
Teraz w kinach leci ,,The Hangover'' w naszym jezyku ,,Kac Vegas''-i ten film jest warty polecenia :)

ocenił(a) film na 9
Roofoz

Lepszy jest Fighting.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

bartas_007 nie wiem kto tu jest bardziej przyjebany ? stawiam na Ciebie. Kulturalnie się zapytała, a Ty musisz zjechać od razu ? nie chodzi o to, że to dwa różne filmy i dwa różne klimaty, ale o to, że ten sam aktor gra i chciała wiedzieć, który film fajniejszy. Jeśli masz wyzywać to sobie daruj i w ogóle się nie odzywaj i nie komentuj. Nie rozumiem takich ludzi, masz coś do powiedzenia to powiedz, ale na temat filmu, a nie od razu naskakujesz z obrażaniem kogoś. Widać poziom kultury masz ogromny. Kłócić się to idź na podwórko do dzieci, a poważne tematy zostaw dla poważnych ludzi. Aha, przepraszam, że tak na Ciebie naskoczyłam :) po prostu nie znoszę jak ludzie nie potrafią ze sobą normalnie gadać tylko się wyzywają.

a wracając do tematu to poleciłabym bardziej - Czas Kobry ;) chociaż Fighting też może być.