6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 26832
4,2 6 krytyków
Fighting
powrót do forum filmu Fighting

to nie jest film sportowy napewno, nie jest to film akcji ani walki...
pytam co to wogóle jest? jakieś tanie romansidło podszyte niepewnym
dramatem...
masakra szkoda czasu dosłownie...
a sceny walki... nie dosyć że ledwo kilka to jeszcze jakieś dziecinne...
film zmarnowany...

ocenił(a) film na 8
maciej_janicki

"na pewno" i "w ogóle" piszemy osobno :)
Walki powiadasz dziecinne? Rozumiem, że te z Klasztoru Shaolin i z filmów z Jackie Chan'em takie nie są? To jest film realistyczny, bez aktorów, którzy walczą podwieszeni na sznurkach. Dam głowę, że właśnie tak wyglądają te wszystkie nielegalne walki. Nie ma w nich speców kung-fu, mistrzów świata wagi ciężkiej w sumo i innych dziwaków. Tu chłopaki leją się jak należy po ryjach. Oczywiście mamy też chwilami prawdziwe zapasy.

ocenił(a) film na 9
Verseau_3

Hehe.Walki dziecinne? Człowieku chyba nie widziałes prawdziwej bójki nigdy.

8/10

ocenił(a) film na 4
Wojtek_dpo

mogę się "delikatnie" podpisać pod autorem tematu.

"złudzony" oceną, oraz opiniami filmu na filmwebie myślałem, że to będzie dobry wybór na środowy wieczór... cóż :) nie był...

akcja ślimarcząca się jak flaki z olejem, walki bardzo BARDZO biedne, nie mowie juz o tym, ze kazda wygladala tak samo - głowny bohater dostaje po ryju, kazdy mysli ze juz przegra i tu nagle zwrot akcji i wygrywa ! szok ! jaki on jest świetny ;D no bez przesady... strasznie do przewidzenia... i jeszcze ta końcówka która była przynajmniej dla mnie oczywista :/ straciłem 2h.

daje 4/10 ale boje sie, że to o "oczko" za duzo.

pozdr,

ocenił(a) film na 2
Wojtek_dpo

No fakt w gimnazjum już są dorośli ludzie i ty zapewne widziałeś prawdziwą bójke dorosłych

ocenił(a) film na 4
robsn

;D

nie trafiłeś, do gimnazjum nie chodziłem

ale widze po Twojej ocenie, że z ogólną opinią się zgadzasz co do filmu

użytkownik usunięty
Baqu

u nielegalnych walkach to on by minuty nie dał rady, nawet nie wyglądał, nie zachowywał się jak ktoś z tego środowiska, ktoś kto potrafił i trenował walczyć (jego przeciwnicy podobnie). spodziewałem się zawodu ale było o oczko gorzej. 3/10
taka jest moja opinia
pozdr