Na wstępie nie grałew w żadną grę z tego rodzaju i ogladałem poprzedni film, A po obejrzeniu tego jestem w SZOKU!!! REWELACJA nic lepszego do tej pory nie widziałem. Ok, do rzeczy moje pytania:
Kim jest ta blądynak co Cloud widzi ją w takich dziwnych snach, i na konice filmu wychodzi przez drzwi z jakimś kolesiemm, kim on jest ?? ? Kim są te dzieciaki Denzel i Marlene, czy to są dzieci tego blądyna(Clouda ) i Tify??? ostatnie pytanie to : Kim jest ta Tifa to jest żona , przyjaciółka Clouda?? Ludzie pomocy!!!!!
Witaj. Z chęcią bym ci odpowiedział na powyższe pytania, ale chyba nie będę ci psuł niesamowitej atmosfery gry Final Fantasy 7. Sięgnij po nią koniecznie. Znajdziesz tam (prawie) wszystkie odpowiedzi;] Powodzenia i miłej zabawy.
Nie róbcie mi tego, ciekawość doprowadzi mnie wręcz obłedu :D. A tak na powaznie to ludzie prosze uchylcie mi rąbka tajemnicy !??
niegdzie nie szukałem tego Avatara (czy jak mu tam ) ma te ujęcie z filmu jeszcze gfrubo przed premierą i mieałem je zawsze. I nie mam zamaiaru go zmieniać. BYŁEM PIERWSZY :/