Jak myślicie są postacie z gry np. Barret, Cid itd. bo bez sensu byłby film z Cloudem i jego wrogiem nie??
Erm... mam napis, że post wysłałaś/wysłałeś 5 września 2004... i nie wiesz??? Sprawdź chociażby jeden z www czy opis, podane na tej stronie. W filmie został potwierdzony udział całej drużyny (prócz Caith Sitha, na razie), Zack'a, Marlene i Turków.
...Zack też będzie, lecz raczej jako wspomnienia, podobnie jak Aeris... Turków też nie zabraknie... A po koniec września na targach TGS w Tokyo zostanie zaprezentowany nowy trailer. Będzie trwać 4 minuty... to mówi samo za siebie... Raczej nie liczyłbym na obejrzenie filmu w tym roku. 2005,... początek. A prawdziwi fani już powinni odkładać kase na DVD... Bo DVDrip to marna przyjemność... a gdzie te wszystkie dodatki!!! Pozdrawiam fanów FFVII!
niemasz się co dziwić internet mam od niedawna, a o filmie wiem od kilku dni niż to napisałem
Nie zaszkodziło jednak najpierw zapoznać się z tematem a dopiero później pisać posta, bo niewiedzą w oczach wielu sie ośmieszasz, a żadko który przeczyta twoje usprawiedliwienia, wiem to z doświadczenia... A tak przy okazji to kiedy w końcu będzie premiera filmu ??
Na wiosnę 2005, nie wiadomo czy tylko w Japonii, czy od razu na całym świecie. Ale z premierą AC, to jak z wiadomościami o nowej maturze. Wysztko jest pewne na dzień dzisiejszy.
Znowu: co do premiery; SE podało dziś, że ma plany wydać AC jeszcze w tym roku... Zobaczymy, co z tego wyjdzie.