Rozumiem że film jest stworzony dla fanów i musi spełniać wszystkie wymogi. Co prawda jest nie wielu takich fanów Cait Sitha (czy jak się ten kocur nazywa ) jednakże jakieś tam nieliczne grupy są , a więc żeby ich nie zawieść Cait Sit został umieszczony w filmie . Jednakże ja najbardziej lubię ( mało powiedziane ! UWIELBIAM ;P ) Sephirotha , jednak w tym momencie się zawiodłem . Seph był najpotężniejszą postacią w grze i nikt nie mógł mu się równać . Ostatnia walka Cloud Vs Seph , nie pokazuje że Cloud przerósł go zdolnościami . Po 2 przegranych walkach Seph był wycieńczony i potórbowany ( brak koszulki o tym świadczy ) , a więc nie miał żadnych szans w pokonaniu ostatniej walki Clouda. ( ja tak sobie to tłumaczę ) . W filmie zaś jest to inaczej ukazane... ponieważ Cloud się skupił rozjebał najpotężniejszą postać w grze (--- idiotyzm . Jeszcze jedna sprawa.. Sephirotha wogóle sobie inaczej wyobrażałem . W Grze pokazany był jako śfir , który jedynie w ostateczności coś tam pówie, pozatym jest skupiony w każdej walce (można powiedzieć że to takie odzwierciedlenie rycerza/samuraja) W filmie zaś autorzy pokazują go jako postać , która owszem potrafi walczyć ,aczkolwiek nie skupia się na walce , a w dodatku lekceważy przeciwnika ( nie mówiąc że się z nim bawi ) . Byłem naprawdę nie miło zaskoczony końcówką , już gdy pojawiłsię seph zrobiło mi się smutno ( hmiii :(;b) bo wiedziałem że dostanie w dupe od Clouda ... Co do samego filmu to był naprawdę wypierdolisty , niesamowite sceny walki poprostu cud miód , nic dodać nic ując jednakże za samą końcówkę odejmuję 2 punkty.. 8/10 pozdro
lol przeciez sephirot dostal baty potezne w grze 1 limit omislach zalatwil go na amen a w filmem byl on tylko jak by duchem nie mial on zadnych szans zobacz co mowi cloud do nie na koncu walki cytuje Zostan tam uwieziony we wspomnieniach ! pozdrawiam film REWAlycyjny 20/10 chyba z now kupue finala 7 :p