Jedynymi odpowiednimi aktorami do roli Flasha są James Franco, Ryan Gosling, Jake
Gyllenhaal, Seann William Scott (najbardziej by pasował), Sean Faris, Garrett Hedlund.
Innej opcji nie widzę. Podawanie Reynoldsa czy Evansa jest bezsensowne. Oni mają już
swoich superbohaterów. Poza tym Evans jest od marvela a Reynolds od DC. Flash to
również DC.
"Poza tym Evans jest od marvela a Reynolds od DC"
Reynolds był też Deadpoolem w Genezie czyli filmie na podstawie Marvela.
Zgadza sie. Niestety za pozno sobie przypomnialem o tej postaci i nie mialem juz mozliwosci edytowac. W kazdym badz razie Reynoldsa nie widze jako Flasha.
Ja też nie. Goslinga też średnio mimo że wizualnie nawet, ale styl gry nie pasuje jak dla mnie. Już prędzej Franco mimo że wizualnie mniej pasuje to prędzej jestem sobie go w stanie wyobrazić.
zastanawia mnie czemu w opisie głównym bohaterem jest wally west, skoro barry allen jest drugim flashem, tym z czerwonym strojem. to on przez wypadek otrzymuje moc. wally dopiero później stara się powtórzyć ten wypadek i udaje się tylko częściowo, nie jest tak szybki jak wujek barry. Nie chce nawet słyszeć ze wally zagra główną role w tym filmie.
Trochę minęło, od czasu tego postu, ale mimo wszystko odpowiem. Owszem, drugim Flashem jest Barry Allen, aczkolwiek sposób w jaki Wally zdobył swoje moce jest bardzo podobny. Jeśli się nie mylę, to według oryginalnej wersji DC swoje moce zyskał właśnie w ten sam sposób co Barry, gdy odwiedzał z nim miejsce, w którym był pierwszy wypadek. Dopiero później pojawił się pomysł, by Wally zdobył swoje moce poprzez odnowienie eksperymentu. Przede wszystkim jednak, najpierw przybrał miano Kid Flash jako pomocnik swojego wuja :D
Scott Scott! Reynolds jest Zieloną Latarnią i prawdopodobnie on będzie też go grał w JL
zdecydowanie Seann William Scott, mi się jakoś bardzo nie kojarzy ze Stiflerem, chociaż to była świetna rola. na Flasha on mi najbardziej pasuje.
http://pauleades.com/wp-content/uploads/2012/03/John-Wesley-Shipp.jpg - szkoda, że już taki stary. Teraz prawdopodobnie rolę dostanie jakiś pedałowaty goguś, który podoba się dzisiejszym, hedonistycznym nastolatkom.