moim zdaniem świetnie by sie nadawał do tej roli, jest wręcz stworzony do niej, pasowałby idealnie. Dowcipny id obrze zbudowany.
Że tak zapytam to chodzi o bohatera komiksu tego co taki szybki był w czerwonym kostiumie mniej więcej.
zgadzam się w 100 procentach ;) ryan dodałby do tego filmuy pasującą do niego niewielką dawkę humoru i szaleństwo związane z tą mocą... już zacieram ręce na ten film... :)
Mnie tam perspektywa Reynoldsa grającego Flasha się nie podoba. I choćbyście nie wiem, jak płakali, to i tak go nie zagra, bo pracuje nad Green Lantern. Musiałby być faktycznym speedsterem ;D
Interesuje mnie tylko, skąd info, że ma powstać film o Flashu? Kto tam zagra, czy chodzi o Allenów, czy Westa?
Konkrety, proszę!
Tak, tyle tylko, że on będzie Deadpool'em i Zieloną Latarnią, więc trochę głupio byłoby, gdyby trzech superbohaterów grał jeden aktor... ;-P
Hehehe...Gdyby w jednym filmie zagrał Deadpool'a i Zieloną Latarnię i jeszcze do tego Flash'a to sądzę, że dołożyli by mu tylko mały dodatek za pracę w stresujących warunkach, ale to i tak obtaniło by koszta :) A tak serio, to nie chciałabym Reynoldsa (mimo moje dużej sympatii do faceta) jako kolejnego superbohatera. Niech kontynuuje misję ZL i niech się na tym skupi :)
Dokładnie ;-))) Ja też nie jestem za tym, żeby jednego aktora obsadzać w dwóch rolach zupełnie różnych superbohaterów... Bad idea.
tylko nie znowu Ryan Reynolds ... to by już była jego 3cia komiksowa postać ( Green Lantern, Wade Wilson ak. Deadpool ) proszęęęęę a jak będą chcieli nakręcić ligę sprawiedliwych? to co Ryan Reynolds wcieli się w dwie postaci? Wally West'a i Hala Jordana ? Bit***s Please... Jak już się wybiera aktora do roli bohatera z komiksu to powinna być to osoba wierna tej jednej roli i być z nią kojarzona, rozpoznawalna a nie zagrać w 1st części by w kontynuacjach powiedzieć sajonara ... przykład bohatera komiksowego czyli Bruca Banner'a ak. HULK którego w pierwszej części zagrał Eric Bana by w kontynuacji przekazać tę rolę Edwardowi Nortonowi i żeby było śmieszniej w filmie The Avengers który wyjdzie za ponad pół roku HULK'a zagra kto ? no jak KTOOOO "Mark Ruffalo" !!!!! ( osobiście nie kojarzę typka ale życzę powodzenia ) Da END'a x]