Flash

The Flash
2023
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 27934
6,1 40 krytyków
Flash
powrót do forum filmu Flash

moim zdaniem świetnie by sie nadawał do tej roli, jest wręcz stworzony do niej, pasowałby idealnie. Dowcipny id obrze zbudowany.

ocenił(a) film na 10
kawalus

Że tak zapytam to chodzi o bohatera komiksu tego co taki szybki był w czerwonym kostiumie mniej więcej.

Mateo_SF

zgadzam się w 100 procentach ;) ryan dodałby do tego filmuy pasującą do niego niewielką dawkę humoru i szaleństwo związane z tą mocą... już zacieram ręce na ten film... :)

ocenił(a) film na 5
Mateo_SF

tak o niego wlasnie chodzi
.
...
....
.....
......
(za krotki)

piotr_wyp

Mnie tam perspektywa Reynoldsa grającego Flasha się nie podoba. I choćbyście nie wiem, jak płakali, to i tak go nie zagra, bo pracuje nad Green Lantern. Musiałby być faktycznym speedsterem ;D

Interesuje mnie tylko, skąd info, że ma powstać film o Flashu? Kto tam zagra, czy chodzi o Allenów, czy Westa?
Konkrety, proszę!

kawalus

Tak, tyle tylko, że on będzie Deadpool'em i Zieloną Latarnią, więc trochę głupio byłoby, gdyby trzech superbohaterów grał jeden aktor... ;-P

rapi_aga

Hehehe...Gdyby w jednym filmie zagrał Deadpool'a i Zieloną Latarnię i jeszcze do tego Flash'a to sądzę, że dołożyli by mu tylko mały dodatek za pracę w stresujących warunkach, ale to i tak obtaniło by koszta :) A tak serio, to nie chciałabym Reynoldsa (mimo moje dużej sympatii do faceta) jako kolejnego superbohatera. Niech kontynuuje misję ZL i niech się na tym skupi :)

Bosko

Dokładnie ;-))) Ja też nie jestem za tym, żeby jednego aktora obsadzać w dwóch rolach zupełnie różnych superbohaterów... Bad idea.

ocenił(a) film na 6
kawalus

tylko nie znowu Ryan Reynolds ... to by już była jego 3cia komiksowa postać ( Green Lantern, Wade Wilson ak. Deadpool ) proszęęęęę a jak będą chcieli nakręcić ligę sprawiedliwych? to co Ryan Reynolds wcieli się w dwie postaci? Wally West'a i Hala Jordana ? Bit***s Please... Jak już się wybiera aktora do roli bohatera z komiksu to powinna być to osoba wierna tej jednej roli i być z nią kojarzona, rozpoznawalna a nie zagrać w 1st części by w kontynuacjach powiedzieć sajonara ... przykład bohatera komiksowego czyli Bruca Banner'a ak. HULK którego w pierwszej części zagrał Eric Bana by w kontynuacji przekazać tę rolę Edwardowi Nortonowi i żeby było śmieszniej w filmie The Avengers który wyjdzie za ponad pół roku HULK'a zagra kto ? no jak KTOOOO "Mark Ruffalo" !!!!! ( osobiście nie kojarzę typka ale życzę powodzenia ) Da END'a x]

kawalus

nieeee, nie Reynolds on jest latarnią, a jak będą robić Justice League to byłoby miło, gdyby ich zebrali razem do kupy. Mnie by pasował Ryan Gosling.