To będzie serial. Potwierdzone zostało wczoraj. Zajmą się tym twórcy ,,Arrow''. Scenariusz
przygotuje Geoff Johns, a stacja to oczywiście niezmiennie The CW, które mocno stawia na to
dzieło. Premiera w przyszłej ramówce jesiennej, czyli sezon 14/15 :).
Beznadziejny pomysł. Nie mas szans, żeby przebił oryginalny serial, a nawet, żeby w ogóle powstał. Podobnie wodzili nas za nos, gdy hucznie zapowiedzieli powstanie serialu "Amazon" o przygodach Wonder Woman, aż w końcu się przyznali, że nic z tego nie będzie. Na dodatek wrzucanie do post-nolanowskiego, realistycznego uniwersum "Arrow" jakiegoś metaczłowieka jest niedorzeczne. Wpierw nie odważyli się z zrobić Laurel Lance metaczłoiweka, teraz chcą dać Flasha i zrobić spin-off o jego przygodach? Zdecydowanie lepszym pomysłem byłby film pełnometrażowy, będący częścią DCCU. To naprawdę kiepski pomysł.
Mają w tym swój pomysł. Ja stawiam na serialową, aktorską Ligę Sprawiedliwych. Nie wiem jak się skończył Smallville, ale patrząc na to że jest 11 komiksowy sezon, eS chyba wciąż żyje, więc wszystko by się w całość układało. Flash ma właśnie w tej chwili idealny czas na debiut, i myśle lepszego już nie znajdzie. Sam serial rozpromuje film który za pewne wyjdzie gdzieś w 2017. Decyzja z WW była wtedy zbyt szybka moim zdaniem. Tutaj już jest wszystko gotowe, scenariusz do pilotażowego odcinka prawie napisany, a sam fakt iż CW stawia na serial dodaje raczej sił producentom :<.