PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10362}

Flintstonowie

The Flintstones
1994
5,7 48 tys. ocen
5,7 10 1 47512
4,9 21 krytyków
Flintstonowie
powrót do forum filmu Flintstonowie

dino

ocenił(a) film na 3

w aktorkim filmie pomysł na dina jest przerażający!!!
wygląda jak by był wypierdkiem!!!

ocenił(a) film na 8
mishina

w tamtych latach (1994) nie bylo jeszcze takich efektow jak dzis i wedlug mnie dino jest swietnie zrobiony jak na tamte czasy

ocenił(a) film na 5
Nozix

Nie było takich efektów? Przypominam, że rok wcześniej mieliśmy już 'Park Jurajski', a dwa lata wcześniej 'Obcego 3', więc takie stwierdzenie jest chyba jednak trochę nie na miejscu.

ocenił(a) film na 8
Mati_el_Smugg

A nie wziales pod uwage budzetu filmu, te dwa ktore wymieniles byly robione z duzym rozmachem, a zwlaszcza ten pierwszy tytul, a ten film to tylko ekranizacja znanej bajki zrobiona przez malo znanego rezysera ktory najwidoczniej nie dysponowal duza iloscia kasy lub moze nawet nie chcial przedobrzyc. Moim zdaniem wyszlo bardzo dobrze, gorzej wypadla kontynuacja z 2000 roku mimo ze robil ja ten sam rezyser ale obsada duzo popsula

ocenił(a) film na 5
Nozix

Wziąłem. Twierdzę tylko, że były wówczas już dobre efekty specjalne, a że w takim czy innym filmie ich nie wykorzystano to już inna sprawa. Mógłbym wskazać Ci nawet film z XXI wieku, który ma gorsze efekty od 'Flinstonów', ale nie o to mi chodził. Wyraziłeś się po prostu nieprecyzyjnie.

Nozix

Wg mnie film był zrobiony doskonale i również z rozmachem. Poza tym studio, które wcześniej zrobiło efekty w Parku Jurajskim zrobiło je także do Flintstonów. No i producentem był Spielberg.

speiderman

To weź to zdjęcie wywal bo nie pasuje do twojego profilu i opini. Wiesz kto zabił "speidermena"? człowiek kapeć! A ty nawet prawdziwy nie jesteś :p

skt84

To zmienię sobie może na Człowieka KGB. Słyszałem kiedyś, że tylko on może zabić Człowieka kapCIA ;p.