PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10130}

Formuła

The 51st State
2001
6,8 21 tys. ocen
6,8 10 1 20837
5,2 9 krytyków
Formuła
powrót do forum filmu Formuła

Gniot

ocenił(a) film na 4

Wow...jak tak patrze na tą średnią to chyba jestem jakiś radykalny bo to jest według mnie najgłupszy film z Samuelem.

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

Wow... Do tej pory nie jestem w stanie pojąć, dlaczego niektóre z wypowiadających się tutaj osób pozbawione są zupełnie umiejętności podchodzenia z dystansem do otaczającego ich świata ? Film "głupi" ? A może po prostu miał taki być ? Mało filmów z Samuelem musiałeś widzieć, wg. mnie znalazłoby się kilka jeszcze głupszych, jak chociażby "Węże w samolocie" (wiem, wiem - zaraz znajdzie się ktoś kto ze mną się nie zgodzi :P )

ocenił(a) film na 4
laik_filmowy

"Do tej pory nie jestem w stanie pojąć, dlaczego niektóre z wypowiadających się tutaj osób pozbawione są zupełnie umiejętności podchodzenia z dystansem do otaczającego ich świata ?" - Jak coś jest słabe to nie mam zamiaru pisać, że jest dobre. Filmów naprawdę dobrych z tym aktorem jest w sumie mało :) U mnie Formuła wywołała jedynie uczucie irytacji oraz zażenowania swoją przeciętną fabułą oraz słabym wykonaniem.

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

Ale już 101 dalmatyńczyków przyspieszyło cię o szybsze bicie serca... spadaj na szczaw bo sam jesteś niezłym gniotem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Puszek Fatalista

Co Twoja wypowiedź wniosła do tej dyskusji?
Zabronisz mi oceniać filmy według własnego upodobania?

ocenił(a) film na 8
Lisowczyk

@Lisowczyk jak to co, wiemy że lubi grać w Gotica :Pp

ocenił(a) film na 4
chwastun

ha ha

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

Prawie zgadzam się z autorem tematu. Może nie gniot ze względu na ciekawą obsadę ale jeden z gorszych filmów z SL Jacksonem jaki widziałem. Gdyby nie jego rola autor tematu miałby rację w 100%

ocenił(a) film na 7
meski

Poza tym zapomniałem dodać, że końcówka była dość zaskakująca. Moje 6/10 składa się na całość osobistych odczuć.