PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1027061
7,9 75 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Śmiać się patrząc na ten ranking

użytkownik usunięty

tez śmiać mi się chce jak patrze na ten ranking. No ale cóż plebs nie jest wymagający więc nie dziw, że takie hollywoodzkie papki jak Forrest Gump są na szczycie rankingu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
budzdom93

ja też

ocenił(a) film na 10
A_Lest

i ja

ocenił(a) film na 10
jarmak13

i ja też ranking -.- Choć film mi się bardzo podobał

ocenił(a) film na 10
Kileeer

...z tych dwóch idiotów na samej górze....

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Kileeer

......JesusChrysler ,manypakiao7 ....
film Świetny niema co gadać głupot

ocenił(a) film na 10
budzdom93

I po co , to do mnie piszesz ?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Może lubi coś nalać do pustej bańki i potem patrzeć, jak się w środku fajnie lasuje?

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 9

Facet który ma okładkę płyty King Crimson w awatarze musi być alternatywnym ćwoczkiem lubiącym muzyczną masturbację, a raczej udającym że mu się podoba żeby wyjść na znawcę, a tak naprawdę sam wie że to jest asłuchalne smęcenie rury które po 10 minutach staje się tak nudne że trzeba je wyłączyć, a na koncercie wszyscy mają ze sobą śpiwory, tak samo jest z tym filmem jeno w drugą stronę, nie chce się przyznać że ten świetnie zrealizowany film mu się podobał żeby nie wyjść na "plebs" i "motłoch" bo przecież on taki nie jest, jest alternatywny lubi tylko ambitne kino, Bergmana, Tajemnicę Brokbek mołtajn i mongolskie filmy o tematyce filozoficznej, nie zadowala się świetną, lekką historią przedstawioną w sposób nie pozostawiając nic do życzenia, bo przecież to jest film bez głębokiego filozoficznego przesłania, nie opowiada o rzeczach ważnych, a jest po prostu wspaniale nakręconą świetną historią, ale nie jest przecież ambitny, jest tandetny, bo... bo historia jest mało realistyczna... bo... bo forest by nie mógł tego osiągnąć co osiągnął w filmie... bla bla bla bla bla bla... cóż za marne argumenty...

Zuy_pan_muzgodestroktor

Perfekcyjny komentarz, sam bym tego lepiej nie ujął.

użytkownik usunięty