PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026709
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Forrest od zawsze kochał Jenny, a ta ciągle go odrzucała. Na dobre pojawiła się przy nim gdy ten miał już mnóstwo pieniędzy.

ocenił(a) film na 10
cotypowiesz

Niestety takie są kobiety. A będzie ich coraz więcej dzięki gównom z DC typu Hannah Montana czy HSM.

ocenił(a) film na 6
Marik1234

Fakt tak na prawdę każda kobieta jest materialistką przykre ale prawdziwe

ocenił(a) film na 10
D3Mania

Szkoda że tego nie powiedziałeś na walentynkach.

ocenił(a) film na 6
Marik1234

Ja nie uznaje takiego dnia jak walentynki jeżeli ktoś jest zakochany to codziennie ma walentynki a ty powiedziałeś to na walentynkach ?

ocenił(a) film na 10
D3Mania

zgadzam sie kaZda kobieta kocha forse :) a walentynki tak jak kolega powiedział jak z kims jestes na stałe codziennie masz walentynki

ocenił(a) film na 9
marcinek77

nie należy od razu tak uogólniać i mówić ,ze WSZYSTKIE kobiety kochają forsę ,takie szufladkowanie jest po prostu głupie
Ale nie przeczę ,że wiele kocha pieniądze, lecz czy mężczyźni też jej nie kochają? ;]

ocenił(a) film na 9
milcha

Robić z siebie ofiarę i wsadzać wszystkich do jednego worka to każdy głupi umie.
Niektórzy ludzie są sk**urwielami, ale to nie ma nic wspólnego z płcią.

ocenił(a) film na 9
Tortuga033

Ale skupmy się na Jenny. Z moich osobistych doświadczeń wynika, że laski z niepełnych rodzin, lub molestowane są już zawsze dziwne, zachowują się generalnie tak jak Jenny w tym filmie. I trudno jest je naprostowac, powiedziałbym że to niemożliwe. Jenny nie chodziło wcale o pieniądze, Gump dawno już je miał a ona i tak go nie chciała. Na dobre została z nim dopiero gdy umierała (podejrzewam, że na Aids)Jeżeli chodzi o kase... laski kochają pieniądze ale ja również. Świetny film, troche smutnawe zakończenie, na 9 zasługuje na pewno.

ocenił(a) film na 9
mercg

Jeśli mówimy o Jenny to ona po prostu jest zagubiona, szuka akceptacji. Dlaczego w takim razie nie zwraca się od razu ku Forrestowi? Może się bała że skrzywdzi jego i siebie. Po części to ona sama nie wiedziała czego chcę.

ocenił(a) film na 9
Tortuga033

Masz racje ale uważam, że to może wynikac z tego co napisałem.

ocenił(a) film na 9
mercg

No i masz rację

ocenił(a) film na 10
cotypowiesz

W książce wcale z nim nie została. Na końcu Jenny ma syna, ale wychowuje go nie z Forrestem, tylko z jakimś innym gościem. Chociaż w sumie filmowe zakończenie podobało mi się bardziej.