Mam pytanie. Czy ten film to naprawdę komedia? Prawdę mówiąc to ja bym tego filmu nawet komedyjką nie nazwał... Jedyna śmieszna scena to jak w tego głupka kamieniami rzucali. Tylko nie wiem jakim cudem on biegł szybciej niż samochud....I niby jak ktoś taki osiongnołby taki sukces?
Ha-ha-ha , tyle powiem o tym filmie.
Ten film jest tak idiotyczny, nierealistyczny i absurdalny, że ciężko go do jakiegokolwiek gatunku przypisać...Komedia? raczej nie, prędzej już Fantasy albo Sci-fi.
Ten film nie miał być realistyczny. Jest na podstawie książki bardzo dobrze oddaje jej treść (parę wątków jest pominiętych ale da się przeżyć).
Nie realistyczny to może być Kill Bill albo jakaś ekranizacja komiksu ale nie dramat biograficzny.
Bardzo biograficzny...Znam się na filmach. I ten film nie ma nic z sci-fi albo fantasy. Z filmu biograficznego terz nie, tak postać jak forrest gump nie istniała jakbyście nie wiedzieli.
Boli Cię głowa? Nie zapiszę się do żadnej organizacji faszystowskiej. Ten film nie ma nic wspulnego z rzeczywistością. Takiej postaci jak Forrest Gump nie było i wie o tym karzdy!
"Samochud, osiongnołby, terz, wspulnego, karzdy". Stary Ty chyba pragniesz, żeby nikt Cię nie traktował na poważnie.
Sram na to co o mnie myślisz. Zachowywałem kulturę wypowiedzi a Ty się o błendy przyczepiasz. Jestem dyslektykiem!
Według mnie dysleksja to głupie wytłumaczenie ludzi, którym po prostu nie chce się przywiązać uwagi do tego co piszą, a nawet do tego co przeglądarka internetowa podkreśla na czerwono... Poza tym nie powinieneś oceniać tego filmu 1/10... Może nie być dla ciebie arcydziełem, ale na pewno nie jest nieporozumieniem.
łał , a bicie go kamieniami jest śmieszne może tak samo mordowane piesków . Co ty na to ?
mi się film podobał, jednak muszę przyznać że to prawda ze byl troche nierealistyczny... np z tym bieganiem.. kto by umiał przez kilka lat latać niemalże bez przerwy i nie umrzeć:-/? albo chociaż skrajnie stracić wagę? kilka absurdów jest, ale myślę, że to ma na celu ukazanie tego że wszystko jest możliwe;) a co do gatunku to nie ma robić z tego wielki problem.. czy kwalifikowany jako komedia czy nie.. czy to ważne? jak dla mnie nie bardzo