PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026803
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Ponadczasowy! Film urzeka, Tom Hanks powala. Obowiązkowy seans dla każdego. "W każdym z was jest wariat", jak to śpiewa Rojek.

Iranek

masz rację ten film potrafi przetrwać próbe czasu bo mówi o ponadczasowej wartości jaką jest życie, Najbardziej jednak urzeka w tej historii bolesna prawda o czlowieku który pomimo swojego upośledzenia szykanowań i ciągle odrzucanej miłosci potrafił żyć pełnią życia, historia bolesna dlatego że wszyscy w przeciwieństwie do foresta zdrowi na umyśle jakoś nie potrafili poradzić sobie ze swoim życiem i ciągle ponosili porażki, naprawdę piękny Film.

Iranek

masz rację ten film potrafi przetrwać próbe czasu bo mówi o ponadczasowej wartości jaką jest życie, Najbardziej jednak urzeka w tej historii bolesna prawda o czlowieku który pomimo swojego upośledzenia szykanowań i ciągle odrzucanej miłosci potrafił żyć pełnią życia, historia bolesna dlatego że wszyscy w przeciwieństwie do foresta zdrowi na umyśle jakoś nie potrafili poradzić sobie ze swoim życiem i ciągle ponosili porażki, naprawdę piękny Film.

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

Ocena 10/10 jest jak najbardziej zasłużona. Jest to absolutnie jedna z najlepszych ról Toma Hanks'a w jego bogatej karierze. A sam film to jest po prostu arcydzieło, które jest godne jak największej pochwały. To jeden z najlepszych filmów w historii kina. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
Iranek

No taki film zasługuje tylko na note 10/10 :]:]:]
ARCYDZIEŁO!!!!!!!!!
Mój Kochany:]:]:]

ocenił(a) film na 10
Iranek

Świetny, ponadczasowy, niezwykły, inny -również daje dyche :D.

ocenił(a) film na 9
MlodY

Oglądałam go jak zahipnotyzowana... użekło mnie coś w roli Toma Hanksa. Wzruszająca, a zarazem wyjatkowo optymistyczna opowieść... każdy zasługuje na szczęście:) zgadzam się...ponadczasowy!!!