Dla wielu tutaj ten film jest arcydziełem wielkim kinem czym się odkrywczym dla Forest Gump jest kinem familijny obyczajowy .W filmie rozbawiły mnie dwie sceny pierwsza scena to jak Forrest gra w futbol i zaczyna biec bidny tak zaczyna biec że w biega to szatni wybuchłem śmiechem .Kolejna scena która mnie rozbawiła to jak Forrest zaczyna swój wielki bieg najpierw biegnie sam ale potem dołączają się do niego ludzie którzy liczą że Forrest coś w ich życiu zmieni ze ten bieg ma jakiś sens .Jednak gdy Forrest kończy odwraca się gdzie stoją ludzie czekając na wielkie słowa Forrest mówi że się zmęczył i wraca do domu reakcja ludzi jest powoduje śmiech .Ogólnie film to sympatyczna opowieść ze nie ważne czy się jest bogatym mądrym ma się pozycje każdego życie może być ciekawe i pełne przygód i każdy może coś pięknego przeżyć w swoim życiu. 6/10
A co to ma do zalet filmu które wymieniłeś? Forrest Gump najniżej zasługuje na 8/10, a wystawiłeś dwie gwiazdki niżej - więc prosiłbym o argumenty.
Dla mnie ten film nie zasługuje na wyższą ocenę oceniłem go na 6 bo stwierdziłem że to jest sprawiedliwa ocena po tym jak zobaczyłem ten film .i tyle w temacie ,
Komentarz w stylu: "Film nie zasługuje na wyższą ocenę - bo tak. I tyle w temacie."
Proszę cię chłopie, weź ty się zastanów. Skoro proszę o argumenty dlaczego tak uważasz, to czemu uciekasz, rzekomo nie mając nic do powiedzenia? To jest żenujące...
Daj sobie siana atakujesz mnie dlatego że nie dałem oceny po wyżej 7 i pieprzyć mi o jakiś argumentach .Dla mnie film według mojego uznania zasługuje na ocenę 6 .Podobały najbardziej dwie sceny które opisałem .Ale jak zobaczyłem całość i po zastanowieniu wystawiłem ocenę 6 i daj sobie już spokój idż dupę mamie zawracać luz żonie.
Założyłeś temat, więc powinienieś się domyślić, że może w nim powstać dyskusja. I ja cię nie atakuje, tylko proszę o argumenty. Skoro ich nie masz - nie odpisuj, nie pogrążaj się jeszcze bardziej, skoro nie umiesz wyjaśnić swojej oceny. To tylko świadczy o tobie i twoim totalnym braku zdania o filme.
Tak więc nie popisałeś się niczym. Puknij się w czoło.
To teraz naucz się konwersować, gdyż bulwers już sobie zaznajomiłeś, czytając twoje wpisy. Go back to school :)
Twój nick ma się nijak do Twojego poziomu wiedzy filmowej i konwersacji. Kolega ar23s ma rację, Twój poziom jest za niski do merytorycznej rozmowy, z resztą wystarczy spojrzeć na to, że oceniłeś jeden z najważniejszych filmów w historii na 6/10 - czy potrzeba do tego jakiegoś komentarza?