Czy ktoś może mi powiedzieć jak oni to zrobili że w filmie aktor grający porucznika nie ma nóg, w sensie jak oni mu te nogi "ukryli" ???
Też się nad tym zastanawiałam. No bo przecież na jakieś komputerowe triki to jeszcze było wtedy za wcześnie, nie?
Fascynujace dziekuje!! polecam kazdemu zobaczyc ta stronke
za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>
Ja też dziękuje bo sama byłam bardzo ciekawa jak oni to zrobili z nogami porusznika ;D ;)
Ha! A wiedziałam bo wydawało mi się że ciężar nóg których 'nie ma' jest widoczny kiedy pielęgniarz go podnosi.
Ja zanim zobaczyłam to wyjaśnienie, to zawsze uważałam, że to po prostu czary :) Teraz czuję sie trochę oszukana ;)
Hmm link się nie załaduje... ale czy się mylę, czy może usunęli je komputerowo? Bo w momencie jak pułkownik wskakuje na wózek w hotelu, wygląda to, jakby zawisł w powietrzu (w rzeczywistości pewnie podparł się nogami)
I trzeba przyznać, że Gary Sinise zagrał jedną ze swoich najlepszych ról w tym filmie. Genialnie!