Film jest kapitalny:) a Tom Hanks genialny =)
Jak myślicie, jaki polski aktor mógłby zagrać dorosłego Forresta? :P
Tom Hanks może być tylko jeden:) Nie ma aktora(nie tylko polskiego), który pasowałby do tej roli(wg mnie)
Grzegorz Lipiec mysle ze dalby se rade dobrze to zagrac.
Z Cezarym pazura jest tak samo jak z jim carry ( nie lubie Jima za humor ) ale do setna Pazura najczescij gra w komediach lub filmach sensacyjnych ale przypadek ktory moge wlasnie pokazac to film Truman show z glownym aktorem jim carry zagral dobrze ta role i dramatycznie a przeciez kazdy go kojazy z glupkowatych komedi i humoru
Wiadomo, że nikt nie zagra tak jak Tom Hanks... :)) To wkońcu jeden z najlepszych (wg mnie) aktorów na świecie... :)) Moim zdaniem nie mamy AZ takich znanych zdolnych aktorów... :/ niestety...
OMG -.-" ...tiaa pierwszy lepszy polak zagrałby lepiej od hanksa. to może piotr cyrwus?
niewiem skąd ta tendencja u was..
Oj, nie marudźcie tylko typujcie.
Ja od siebie proponowałbym Jarosława Boberka ;)
Tak na serio to ten temat jest bez sensu,po co typować,zastanawiać się ... polska wersja "Forrest..." byłaby czystą profanacją.Chyba,że Hanks chciałby zagrać w Polskiej produkcji-w co wątpie;]
Czy ktoś apeluje o polską wersję? "Jak myślicie, jaki polski aktor mógłby zagrać dorosłego Forresta? :P " - zabawa tylko,moim zdaniem miła i ciekawa
Za chwilę spróbuję wymyślić polskiego Luke'a, Indianę i Don Vito
Don Vito?Cezary Żak?xP
Luke?Hm...Mroczek któryś xP
Indianę? Bosak,jakby grał młodego Indianę?xP