się w ogóle nie uśmiałem na tym filmie. Idiota może być smieszny, ale nie zawsze - w wykonaniu Toma Hanksa na pewno nie.
To, że w opisie filmu widnieje słowo "komedia" nie znaczy, że należy oczekiwać eksplozji humoru. Tam wcześniej jest jeszcze słowo "dramat" :)
To nie jest jakaś komedia to dramat komediowy a co za tym idzie nie na hahasz sie jak nie zrozumiesz tego filmu tak jak reszta józ pozamaitała i podkresliła to wszystko
wyjaśnij mi, bo jesteś taki inteligetny, czy to znaczy, że przy oglądaniu dramatu komediowego (a może komediodramatu?) ma mi nie być do śmiechu, i co tu jest do rozumienia?; jakieś niezmierzone głębie intelektualne kryja się w tym filmie, drugie, czy trzecie dna? To typowy amerykański chłam dla nierozgarniętego szczególnie, masowego widza - ani śmieszny, ani wzruszający, ani pasjonujący; po prostu żałosny i nudny.
Jak ślepy twierdzi, że kolory nie mają kolorów, to pewnie ma rację. Jak cesare_10-latek twierdzi, że...
Żałosny i nudny to ty jesteś i nie jest to typowy amerykański chłam widzisz nie umiesz dostrzec w tym filmie żadnych wartości to co ci mogę wytłumaczyć nie trzeba być wielce inteligentnym kimś aby ten film zrozumieć w ogóle twoja wypowiedź jest chora ... głebi to ty se poszukaj w kałuży moze cos znajdziesz na dnie i jeśli nie rozumiesz pojęcia komediodramatu to ci gościu współczuje serio jakoś wielu ludziom ten film się spodobał został nagrodzony i wielu potrafi dostrzec w nim wartości jakich powinno się uczyć samemu w życiu widocznie ty tego nigdy nie dostrzeżesz bo umiesz tylko sie hahać nie zdziwił bym się ze z minął jak by koń lał po blasze i hahaj się dalej pacanie szukając radochy w dramatach z reszto dorośnij do tego filmu bo to nie jest film dla byle smarka
oooooooooooooooooooooooooooooooo ale jesteście idiotami ten film był słodki jak babeczki z konfiturą mniammnaim