PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026849
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

smark smark ....

użytkownik usunięty

Nie ma to jak płakać zawsze jak to się ogląda. Wogóle jak słyszę Forrest Gump już mi się smutno robi. Piękny film... Brak mi słów...łezka...

użytkownik usunięty

Tak samo zareagowałem podczas ogladania Foresta Gumpa. Widziałem go kiedyś i nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, wręcz mnie znudził. Dzisiaj znowu go widziałem i widocznie dorosłem do oglądania tego filmu. Naprawdę piękny film...

użytkownik usunięty

Tak samo zareagowałem podczas ogladania Foresta Gumpa. Widziałem go kiedyś i nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, wręcz mnie znudził. Dzisiaj znowu go widziałem i widocznie dorosłem do oglądania tego filmu. Naprawdę piękna opowieść...

ocenił(a) film na 10

mi jeszcze lecą
szkoda ze juz sie skonczyl
dla mnie moglby trwac nastepne 2 godzinki

what the world needs now is love, sweet love..

właśnie oglądałam :( jejjee :( ale ryczałam... :(

ocenił(a) film na 10
plou19

Oglądałem go dziś z żoną i stwierdziliśmy zgodnie ze film jest niesamowity!!!Wybitna gra Hanksa,fantastyczne zdjecia i fabuła która nie pozwala odejść od telewizora a po zakończeniu chce sie obejzec jeszcze raz!!!ARCYDZIEŁO!!!

użytkownik usunięty
domin1983

Wczoraj oglądałem ten film już chyba 4 raz a miałem wrażenie jakbym widział go po raz 1. Doskonały.

ocenił(a) film na 10

A ja oglądałem po raz chyba 10 i mi tez sie nic nie zmieniło. ARCYDZIEŁO!!

ocenił(a) film na 9
Biggerman

Oglądałam czwarty raz i za każdym reaguje tak samo,zawsze płacze na końcu.Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam w życiu.Zgadzam się,arcydzieło

użytkownik usunięty

Tom Hanks zagrał poprostu tak że lepiej nie można było, aż dziwnie że nie dostał oscara.

P.S kochać jak z Forrest Gump mimo wszystko i na przekór wszystkiemu...

ocenił(a) film na 10

No Oskara to akurat za tę role dostał i było to w rok po nagrodzie za Filadelfię.