Nie ma to jak płakać zawsze jak to się ogląda. Wogóle jak słyszę Forrest Gump już mi się smutno robi. Piękny film... Brak mi słów...łezka...
Tak samo zareagowałem podczas ogladania Foresta Gumpa. Widziałem go kiedyś i nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, wręcz mnie znudził. Dzisiaj znowu go widziałem i widocznie dorosłem do oglądania tego filmu. Naprawdę piękny film...
Tak samo zareagowałem podczas ogladania Foresta Gumpa. Widziałem go kiedyś i nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, wręcz mnie znudził. Dzisiaj znowu go widziałem i widocznie dorosłem do oglądania tego filmu. Naprawdę piękna opowieść...
mi jeszcze lecą
szkoda ze juz sie skonczyl
dla mnie moglby trwac nastepne 2 godzinki
what the world needs now is love, sweet love..
Oglądałem go dziś z żoną i stwierdziliśmy zgodnie ze film jest niesamowity!!!Wybitna gra Hanksa,fantastyczne zdjecia i fabuła która nie pozwala odejść od telewizora a po zakończeniu chce sie obejzec jeszcze raz!!!ARCYDZIEŁO!!!
Wczoraj oglądałem ten film już chyba 4 raz a miałem wrażenie jakbym widział go po raz 1. Doskonały.
Oglądałam czwarty raz i za każdym reaguje tak samo,zawsze płacze na końcu.Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam w życiu.Zgadzam się,arcydzieło
Tom Hanks zagrał poprostu tak że lepiej nie można było, aż dziwnie że nie dostał oscara.
P.S kochać jak z Forrest Gump mimo wszystko i na przekór wszystkiemu...