Mam 15 lat i oglądałem ten film po raz pierwszy, i moim zdaniem te dzisiejsze filmy w których jest pełno efektów specjalnych wysiadają poprostu przy Forreście Gumpie , nie mają tego czegoś co Forrest Gump ma , nie umiem tego nazwać ale ci co oglądali Forresta Gumpa wiedzą oco mi chodzi :)
No jasne. Tylko dlaczego oglądnoleś ten film tak późno. Gdybyś obejrzał go wcześniej i polecił go innym, to ocena Forresta była by znacznie wyższa i fim znajdował by się na pierwszym miejscu. Właśnie przez takich jak ty najlepszy film jest na drugim miejscu! Więc nie szpanuj, że masz 15 lat, dla mnie możesz mieć nawet 16! Nic do Ciebie nie mam, tylko wkurwiają mnie tacy ludzie jak Ty, że tak dobre filmy oglądają tak późno. Pewnie Twoje dzieci też obejrzały go późno - błąd! Mogli obejrzeć zaraz po urodzeniu i film już by miał ocene 9,99 !!!!! Pozdrawiam Cię Adasiu.
Mam naprawdę 15 lat i Po pierwsze niemam na imię Adam , po drugie kiedy miałem obejrzeć Forresta Gumpa wcześniej jak go po paru latach dopiero w TV dali , a i tak jak bym go obejrzał mając np.9 lat to i tak z niego bym gówno zrozumiał , ten film jest fajny i dobry ale nie najleprzy i według mnie zasłużył na 2 miejsce jestem ciekaw jaki film zajoł 1 miejsce a na koniec dodam Odp****ol się Tomaszu Wójcik !! ;)