heh dobre!
Albo jesteś żartownisiem albo masz około 12 lat i twój umysł nie był w stanie pojąć tego filmu...
zdecydowanie jeden z najlepszych filmów jaki widziałem. Ubolewam tylko, że tak poźno miałem go okazje poznać.
To nie jest film dla dzieci wychowanych na ówczesnych filmach o tańcach, tandetnych s-f pokroju Matrix i młodzieżowych filmików o szybkich autach i rozebranych dziewczynach.
Frankenstein to bardzo dobry film a autor tego tematu tego zrozumieć nie potrafi. Ubolewam nad tym że przedmówca choć wychwala Frankensteina, w Matrixie widzi tylko tandetne kino sf, no ale cóż, nie każdy potrafi wszystko zrozumieć.
Najgorszy...?
Film jest świetny...tu nawet nie chodzi o to, ilu znanych aktorów zagrało, po prostu bardzo dobrze zrealizowany film.
Film jest świetny, bardzo dobrze przedstawia książkę, trzeba być ograniczonym umysłowo żeby go nie doceniać... z resztą nie wiem po co piszesz takie bezsensowne opinie, to mnie denerwuje na tym forum.... może widziałeś w życiu 2filmy i ten drugi Ci sie bardziej podobał, nie wiem, bez sensu takie komentowanie...
do Milanese: "tandetnych s-f pokroju Matrix" w którym miejscu w Matrixie dostrzegasz tandete? i skoro Matrix to tandetne SF to daj mi przykład jakiegoś nie tandetnego? jeżeli SF do Ciebie nie trafia to go nie oglądaj i nie komentuj takich filmów bo widocznie ich nie rozumiesz... Matrix to jeden z bardziej ambitnych filmów SF, już sama realizacja audio-wizualna powala na kolana. Fascynacja twórców kinem anime-manga, głównie Ghost In The Shell zaowocowała genialną produkcją, nie wiem jak można nazwa Matrixa tandetą......
Pozdrawiam!
To jeden z lepszych filmów jakie kiedy kolwiek stworzono.. Bardzo dobrze zrealizowany (tylko ta babka mnie trochedenerwowała).Wciągnął mnie jak niewiele filmów od początku do końca, oglądałam prawie na wstrzymanym oddechu;P
Ale ja chyba nie nadaję się do oglądania takich filmów-o potworach czy oszpeconych ludziach nieakceptowanych przez społeczeństwo. Może jestem dziwna ale cały czas miałam szklany w oczach..
Jacy ludzie potrafią być okrutni..Jak łatwo posądzają innych na podstawie samego wyglądu..
Ech..
Ten film jest znakomity. Nie będę obrażał autora tego postu bo to bez sensu. Pozostaje mi tylko współczuć ci tego, że nie jesteś wrażliwym człowiekiem i nie potrafisz docenić tak wspaniałego filmu.