PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=440586}
5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 14013
4,5 13 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

5/10

ocenił(a) film na 5

mocno średni film, spodziewałem się czegoś lepszego, a w zasadzie straszniejszego; początek był świetny, jednak im dalej w głąb tym większe gówno; dla fanów gore jak najbardziej pozycja, w sumie obowiązkowa - brutalny, ohydny, chory - reszta może sobie odpuścić; ciekawy klimacik, dobre scenerie, wiarygodna gra aktorska
Moja ocena: 5/10

ocenił(a) film na 3
Pauleta

Co do gry aktorskiej... również średnia...
ogólnie po ujrzeniu okładki( z napisem "TO NIE JEST FILM DLA NORMALNYCH LUDZI!) myślę sobie "może wreszcie film który naprawde zasługuje na to miano." ale po obejrzeniu... litości... przewidywalny, momentami debilny, i pełno niedociągnięć...
jako kino gore, kolejna pozycja na liście i nic więcej, jak szybko obejrzy sie ten film tak szybko sie go zapomni... nie ma tu np scen które wrzynają sie w mózg tak mocno jak choćby scena z filmu "Lustra" gdzie jedna z ofiar(UWAGA SPOILER DLA TYCH KTÓRZY JESZCZE NIE OGLĄDALI!) ginie poprzez urwanie żuchwy. Moja ocena 3/10 i to tylko z tego powodu że pomysł na początek był całkiem niezły.

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Moim zdaniem to właśnie początek był nudnawy. Przez pierwsze 20-30 minut filmu zastanawiałam się, czy nie wyłączyć i obejrzeć kiedy indziej. Jednak wytrwałam i później bardzo mi sie podobał. Lubię i horrory zwykłe i gore. Ten tak jak Martyrs bardzo mi się podobał. Ale tak żeby obejrzeć raz i tylko raz. Ciekawy, może nie trzyma strasznie w napięciu, ale warto obejrzeć.