Fucking Amal

Fucking Åmål
1998
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 17793
7,1 16 krytyków
Fucking Amal
powrót do forum filmu Fucking Amal

Kto mi powie

ocenił(a) film na 10

co takiego wyjątkowego jest w tym filmie?Oglądałem go prawie 30 razy i ciągle mi sie nie znudził.Czy są tu jacys wspaniali aktorzy?Czy kręcił to jakiś wybitny reżyser?Czy są tu jakieś oszałamiające zdjęcia? Hmmm... Więc o co tu chodzi?

ocenił(a) film na 9
sufo

Chyba sam/a najlepiej wiesz za co Ci sie podoba ;)

ocenił(a) film na 9
sufo

Dokładnie tak jak piszesz S.U.F.O. Ja też nie wiem dlaczego tak bardzo lubię ten film. Ani wzniosła reżyserka, ani porażająca scenografia... Oglądałem sporo filmów, ale ten urzekł mnie do tego stopnia, że oglądałem go wielokrotnie i nadal mnie nie nudzi! Znam te sceny i dialogi już prawie na pamięć, całą treść i historę Agnes i Elin. A jednak nadal jest to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem :) Jeden z moich ulubionych :)

ocenił(a) film na 10
hienas

Hienas kolego widzę ,że się rozumiemy.Jest coś takiego "POZYTYWNEGO" w tym filmie, że nawet jak masz największego doła to po obejrzeniu w/w chumor ci się poprawia. Jestem zwykłym facetem, u którego dwie zabawiające się laski wywołują dreszcz emocji, ale w tym filmie zupełnie nie o to chodzi(z resztą była tylkojedna scena). W tym filmie jest test ten zajebi.... klimat, który po prostu wciąga.