PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654}

Fuks

1999
6,6 72 tys. ocen
6,6 10 1 72389
5,5 31 krytyków
Fuks
powrót do forum filmu Fuks

chyba nie oglądalam gorszego filmu.... naprawdę jak bardzo podobal mi się Poranek Kojota tak kompletnie nie FUKS...akcja wcale nie budzi emocji i... kurde sama nie wiem jest porpostu nizej niz przeciętny...

ocenił(a) film na 10
__Magda__

nie zgodzę się z tobą. Nie mogę pojąć dlaczego ten film jest na tak niskiej pozycji. Świtne teksty, sytuacje. Coś wspaniałego dla odprężęnia.

spod99

szkoda, skoro chcesz oglądać filmy w stylu Poranku Kojota to nawet nie zaczynaj oglądać tego serialu!!! to jest kryminal a to była komedia, nie rozumiem tego porownania tak jak ty nie rozumiesz tego serialu. Ale coż zdarza sie!

użytkownik usunięty
__Magda__

Włąśnie że cholera budzi emocje, inteligentny filmik z dowcipnymi dialogami i świetnymi aktorami. Odprężający i pogodny

ocenił(a) film na 6

jeśli to komedia, to winien być ów filmik bardziej śmieszny
jeśli kryminał, to bardziej...no, tajemniczy i trzymający w napięciu
a tak - ani jedno ani drugie! te "inteligentne i śmieszne dialogi" można policzyć na palcach... gra Gajosa i Stuhra poprawia nieco sytuację, ale to za mało - film jest cienki po prostu
a wy, którzy się nim zachwycacie, zerknijcie na średnią ocen

też jestem tego zdania... gdy jestes dobity to zawsze rozweseli

__Magda__

A od kiedy to zdanie ogółu musi być fundamentem mojego mniemania? Żaden argument....

ocenił(a) film na 6
placebo1

no fakt, ten argument był zdecydowanie głupi

ocenił(a) film na 3
__Magda__

W filmie tym nie zauważyłem prawie NIC dobrego. Jego zaletami są sympatyczna lekkość (żeby nie powiedzieć: 'rozcieńczenie'), mała liczba przekleństw (które w ostatnio nakręconych polskich komediach są nadużywane) i - przede wszystkim - ciekawe zwroty akcji. Ale to za mało na nazwanie tego filmu wartym obejrzenia.

__Magda__

zależy od gustu no i od poczucia humoru...chyba sztywniak z ciebie i nie doceniasz smiesznych dialogów

darmula

właśnie ten film jest super lubię go często oglądać

ocenił(a) film na 10
__Magda__

A ja sądzę że jest niezły......... Ale każdy ma swoje zdanie ;)

ocenił(a) film na 10
__Magda__

totalnie się z tobą nie zgadzam. Fuks to dobry film, a z Poranku kojota wyszedłem zażenowany: wulgarny, intryga głupia, prymitywny.