mi to się bardzo podoba ten film mog ego oglądać bez konca.polecam leci w czwartek 27.03.08 na tvn . POLECAM JEST SUPPERRR
Ja uważam, że film jest denny. Oklepana fabuła czyli ten kto miał rację zawsze wygrywa, czyjaś śmierć a potem i tak wszystko dobrze się kończy. Jedynie efekty specjalne zasługują na uznanie. Jednak jak samochód może uciec przed taką lawiną skał i pyłu. To przecieź niemożliwe!!!
5/10
Jak na film katastroficzny to jest naprawdę świetny! Dziś już się nie robi takich filmów. To dziś się robi właśnie denne filmy. Dzisiaj efekty w niektórych filmach są naprawdę poniżej oczekiwań, niedorównują chocby właśnie temu filmowi, czy też innym starszym filmom. W tym filmie na ekranie widac wkład i wysiłek włożony w tworzeniu tego widowiska:)Film naprawdę nie jest filmem dennym. Jest ciekawy i momentami naprawdę trzymający w napięciu. Zresztą co kto lubi:)
Pozdrawiam! :)
mi sie ten flm bardzo bodobal ale i nie rozumiem dlaczego jest taka slaba srednia w ocenie. ja daje 10/10 :):)
8/10
Według mnie świetny film. Bardzo dobrze zrobione efekty jak na tamte czasy. Polecam