Głęboka woda

Deep Water
2022
5,2 15 tys. ocen
5,2 10 1 15068
3,9 17 krytyków
Głęboka woda
powrót do forum filmu Głęboka woda

Stracone dwie godziny życia.

Jakby to nie zabrzmiało ten film ma trzy atuty z czego dwa to cycki De Armas, a trzeci to jej tyłek.

Affleck od dawna gra jak za karę i tu jest to samo. Reszta obsady to jacyś przypadkowi ludzie.

Scenariusz nudny i głupkowaty, a końcówka to już prawdziwa zbieranina idiotyzmów.

Na tle tej produkcji nawet 3 godzinne bełkotliwe expose Tuska z 2007 r prezentuje jakiś poziom. Słuchanie Donka przez 3 godziny jest mniejszą torturą niż oglądanie Głębokiej wody.

ocenił(a) film na 2
Niobe_FW

ty koleś jesteś jakiś idiota, wiesz? zwracam ci synek uwagę, że to portal FILMOWY, nie polityczny, i twoje fantazje seksualno-polityczne nikogo tu nie interesują. Zgłosiłem cię do moderacji. WYPAD!

pazurrr1501

Zetknąłeś się kiedyś w życiu z ludźmi którzy uważają Anubisa za Swego Pana i Zbawiciela?

ocenił(a) film na 2
Niobe_FW

nie no, stary, zaczynam cię lubieć! gdzie zaopatrujesz się w towar?

pazurrr1501

Zaczynam tropić masonów na FILMWEBIE. Zetknęłam się z informacją że część z nich trzyma w domu posągi Anubisa które otacza czcią. Inni ponoć darzą sympatią Horusa. A Ty oddajesz cześć jakiemuś starożytnemu bóstwu??

ocenił(a) film na 2
Niobe_FW

A Twoje imię zaczyna się na 'R'?

pazurrr1501

Chyba nie myślisz że jestem R. Sikorskim? On ponoć uczestniczył w obradach grupy Bilderberg.

ocenił(a) film na 2
pazurrr1501

Kaczyński ponoć rzadko korzysta z internetu.

ocenił(a) film na 2
Niobe_FW

ok, dałem się nabrać - myślałem, że Ty na serio, a Ty sobie jaja robisz :D :D :D dobre!