Głupia i głupsza

Blonde and Blonder
2007
3,7 5,1 tys. ocen
3,7 10 1 5089
Głupia i głupsza
powrót do forum filmu Głupia i głupsza

Nuuudaaa

ocenił(a) film na 1

Bardziej nudne i głupie niż ustawa przewiduje. W żadnym wypadku nie warte obejrzenia. Polecenie obejrzenia tego filmu było by z mojej strony aktem terroryzmu. Jest zachrzaniony jak pion Wieży w Pizie. Relacja z obrad sejmu jest ciekawsza. Ciekawsze jest również patrzenie jak schnie farba na ścianie i wyścigi ślimaków w żużlu. Jest tak beznadziejny jak palma na rondzie Charles'a de Gaulle'a w Warszawie - sztuczna. Chcieli z Warszawy zrobić Miami a wyszła wiocha. Ten film może konkurować jedynie z "Modą na sukces" której to nienawidzę. Co bardziej wrażliwym ten film może uszkodzić psychikę, a koszty leczenia są dość wysokie. Nie warto. Ocena 1/10 to i tak za wysoko, no ale niech ma, ale uważam, że powinny być również noty ujemne. Nie będę się już dłużej rozwodził nad tym filmem, ale moja i tak pochlebna opinia skłania mnie do szczerego odradzenia obejrzenia tego chłamu.

ocenił(a) film na 5
Marcin1983

Film nie jest zbyt dobry, ale też nie taki beznadziejny. M jak miłość jest gorsze... ;)) Faktycznie bezsensowny, ale jak ktoś chce się posmiać nie nadwyrężając umysłu to coś dla niego ;] Tak pozatym to lubię dowcipy o blondynkach, a ten film to jeden wielki dowcip :D