Czy Duke rzeczywiście ginie na początku filmu i nie pojawi się już chociażby w kolejnej części
filmu? Czy nie jest to jeszcze potwierdzone ? Wiem, że Roadblock znalazł jego nieśmiertelnik, ale
zastanawia mnie, czy rzeczywiście zginął. Może jest to tylko podpucha, czy rzeczywiście pożegnać
się możemy ze starą ekipą?
Coś przeczucie mi mówi że to otwarta furtka by wprowadzić w jego miejsce młodszego brata - Sierżant Falkon aka Zielony Beret.
Tu raczej chodzi o picowaniu obrazka nowymi buziami by po filmie kupowano ich robione na wtryskarce odpowiedniki ;]
To Gijoe i wszystko jest możliwe, jak rzucą kase to Tatum może i wróci, osobiście uważam zabicie Duke'a za pomyłkę
dle mnie zabicie Duke'a też było nieporozumieniem (już lepiej by było, gdyby w ogóle go pominęli), ale jest faktem niepodważalnym, że go zabili, bo przecież Roadblock zabrał nieśmiertelnik z jego ciała, ale Storm Shadow też ponoć zabili w poprzedniej części, a w tej chodził sobie całkiem żywy
ogólnie czy ten trup to był Duke? Jeśli tak to dokładnie nie widać że to był on, po za tym można przyjąć że nieśmiertelnik znaleźli na ziemi a ciała nie
fajnie jak by się okazało że upozorował swoją śmierć i działał jako podwójny agent na zlecenie Hawka czy jakoś tak, mógłby też zostać zniewolony a potem torturowany przez Dowódcę Cobry, inna opcja to jakieś "flashbacki" przed "odwetem" w których wykonywałby misję z Roadblockiem które miały by wpływ na teraźniejsze wydarzenia np. pierwsze spotkanie z Majorem Bluddem, ogólnie chciałbym aby się pojawił, z jednej strony jedna z głównych postaci a z drugiej Tatum staje się popularnym aktorem i mógłby mieć pozytywny wpływ na wypromowanie filmu, po za nim Hawk i Scarlett z pierwszej części i wszyscy z dwójki plus Stalker (jako nowy dowódca polowy) oraz Beach-Head, Falcon, Mutt i jego pies (przydało by się coś takiego), Spirit (Indianin - o nim myśłałem aby to on uratował Duke'a z pustyni) i wielu innych
mnie to tam wygląda na Duke'a: http://img11.imageshack.us/img11/8764/tk6r.jpg - my możemy się spierać, czy to on czy nie ale Roadblock jak mu zrywał z szyi nieśmiertelnik, to chyba by widział, że to jednak nie on, a pokazane jest dokładnie, że zrywa to z szyi tegoż trupa i dlatego nie "można przyjąć że nieśmiertelnik znaleźli na ziemi a ciała nie"
jak napisałem wcześniej, fajnie aby był w 3-ce ale niekoniecznie żywy tylko w retrospekcjach gdzie wykonywał by jakąś tam misję przed "odwetem"