PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40524
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

Duke

ocenił(a) film na 7

Czy Duke rzeczywiście ginie na początku filmu i nie pojawi się już chociażby w kolejnej części
filmu? Czy nie jest to jeszcze potwierdzone ? Wiem, że Roadblock znalazł jego nieśmiertelnik, ale
zastanawia mnie, czy rzeczywiście zginął. Może jest to tylko podpucha, czy rzeczywiście pożegnać
się możemy ze starą ekipą?

ocenił(a) film na 4
letsgopartyy

Coś przeczucie mi mówi że to otwarta furtka by wprowadzić w jego miejsce młodszego brata - Sierżant Falkon aka Zielony Beret.

Tu raczej chodzi o picowaniu obrazka nowymi buziami by po filmie kupowano ich robione na wtryskarce odpowiedniki ;]

letsgopartyy

To Gijoe i wszystko jest możliwe, jak rzucą kase to Tatum może i wróci, osobiście uważam zabicie Duke'a za pomyłkę

ocenił(a) film na 7
doom45

Też tak myślę, pewnie okaże się, że go uprowadzili jeszcze żywego ^^

ocenił(a) film na 7
letsgopartyy

dle mnie zabicie Duke'a też było nieporozumieniem (już lepiej by było, gdyby w ogóle go pominęli), ale jest faktem niepodważalnym, że go zabili, bo przecież Roadblock zabrał nieśmiertelnik z jego ciała, ale Storm Shadow też ponoć zabili w poprzedniej części, a w tej chodził sobie całkiem żywy

moo_nika

ogólnie czy ten trup to był Duke? Jeśli tak to dokładnie nie widać że to był on, po za tym można przyjąć że nieśmiertelnik znaleźli na ziemi a ciała nie

doom45

fajnie jak by się okazało że upozorował swoją śmierć i działał jako podwójny agent na zlecenie Hawka czy jakoś tak, mógłby też zostać zniewolony a potem torturowany przez Dowódcę Cobry, inna opcja to jakieś "flashbacki" przed "odwetem" w których wykonywałby misję z Roadblockiem które miały by wpływ na teraźniejsze wydarzenia np. pierwsze spotkanie z Majorem Bluddem, ogólnie chciałbym aby się pojawił, z jednej strony jedna z głównych postaci a z drugiej Tatum staje się popularnym aktorem i mógłby mieć pozytywny wpływ na wypromowanie filmu, po za nim Hawk i Scarlett z pierwszej części i wszyscy z dwójki plus Stalker (jako nowy dowódca polowy) oraz Beach-Head, Falcon, Mutt i jego pies (przydało by się coś takiego), Spirit (Indianin - o nim myśłałem aby to on uratował Duke'a z pustyni) i wielu innych

ocenił(a) film na 7
doom45

mnie to tam wygląda na Duke'a: http://img11.imageshack.us/img11/8764/tk6r.jpg - my możemy się spierać, czy to on czy nie ale Roadblock jak mu zrywał z szyi nieśmiertelnik, to chyba by widział, że to jednak nie on, a pokazane jest dokładnie, że zrywa to z szyi tegoż trupa i dlatego nie "można przyjąć że nieśmiertelnik znaleźli na ziemi a ciała nie"

moo_nika

no to chyba jest Duke ale można przyjąć również że to nie on bo tak dokładnie to nie widać

moo_nika

jak napisałem wcześniej, fajnie aby był w 3-ce ale niekoniecznie żywy tylko w retrospekcjach gdzie wykonywał by jakąś tam misję przed "odwetem"

moo_nika

http://www.movieweb.com/movie/g-i-joe-3 jest duke w obsadzie niby :)