PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40564
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

Mam wrazenie, ze od roku 2012 Holyywood stalo sie agentura dzialu propagandy USA. Oni praktycznie niczego innego juz nie kreca. Urabianie spoleczenstwa na calego, po raz pierwszy na taka skale w historii (nawet IIWS przy tym blednie) i tylko pytanie brzmi: do czego? Zaloze sie, odpowiedz poznamy w ciagu kilku najblizszych lat - jestem przekonany.

To wina masonów i iluminatów

użytkownik usunięty
mativandamme

Mam prostsze wytlumaczenie: zwyklych, miernych ludzi chorych na wladze.

To musi być coś większego

ocenił(a) film na 5

Rozwiń co masz na myśli mówiąc propaganda w odniesieniu do tego filmu, oczywiście jeżeli możesz.

użytkownik usunięty
Lordnar

Praktycznie kazda scena mowi "dzielni xxx ratuja swiat przed terrorystami". To jest masakra. Takich filmow o DOKLADNIE tej mysli przewodniej nakrecono kilka tylko w 2013 roku. I nie sa to filmy z budzetem klasy B, oj nie. Jak cos takiego widze, od razu przypomina mi sie Pancernik Potiomkin i Triumf woli. Oba nakrecono w okreslonym celu i w okreslonym czasie. Co intrygujace podobne filmy kreci sie w tej chwili w Rosji i Chinach, nie tylko USA. To jest w 100% urabianie spoleczenstw przed tym, co rozni bandyci u wladzy planuja juz dzis. Nie mam najmniejszych watpliwosci.