raczej nie bo leo dostaje w tym filmie lekcje aktorstwa od fenomenalnego Daniela Day Lewisa -dla niego ten film obejrzeć warto
Oj prawda, Day-Lewis po raz kolejny stworzył wybitną kreacje-wszystkie sceny z jego udziałem były fenomenalne.
Jesteś fanem Leo a nie znasz jego głównej roli w tak świetnym filmie? Nieprawdopodobne...
nie oglądałam tego filmu bo nie wiedziałam że jest świetny, może to jest dziwne ale średnio mi się podobały filmy z Leo jak był młody oprócz załap mnie jeśli potrafisz,romeo i Julia i oczywiście Titanica :)
Wybacz, *fanką* :) No cóż, nie zawsze trafiają się same brylanty ale warto filmów oglądać jak najwięcej bo raz na jakiś czas na pewno trafi się jakaś perełka:] A poza tym każdy ma inny gust,, dla jednego film będzie słaby a dla innego świetny:)
no masz racje dlatego próbuje oglądać jak najwięcej filmów z ulubionym aktorami z Johnnym Deppem obejrzałam już prawie wszystkie :) teraz czas na Leo więc te "najgorsze" chcę zostawić na koniec .wiem że każdy ma inny gust ale niektóre filmy są oceniane jednogłośnie