Gangi Nowego Jorku

Gangs of New York
2002
7,1 149 tys. ocen
7,1 10 1 149477
6,2 42 krytyków
Gangi Nowego Jorku
powrót do forum filmu Gangi Nowego Jorku

warto obejrzeć jak jest się fanem Leo???

ocenił(a) film na 8
stolcia

raczej nie bo leo dostaje w tym filmie lekcje aktorstwa od fenomenalnego Daniela Day Lewisa -dla niego ten film obejrzeć warto

ocenił(a) film na 8
bolec_4

Oj prawda, Day-Lewis po raz kolejny stworzył wybitną kreacje-wszystkie sceny z jego udziałem były fenomenalne.

ocenił(a) film na 10
stolcia

Jesteś fanem Leo a nie znasz jego głównej roli w tak świetnym filmie? Nieprawdopodobne...

Nestoreish

nie oglądałam tego filmu bo nie wiedziałam że jest świetny, może to jest dziwne ale średnio mi się podobały filmy z Leo jak był młody oprócz załap mnie jeśli potrafisz,romeo i Julia i oczywiście Titanica :)

ocenił(a) film na 10
stolcia

Wybacz, *fanką* :) No cóż, nie zawsze trafiają się same brylanty ale warto filmów oglądać jak najwięcej bo raz na jakiś czas na pewno trafi się jakaś perełka:] A poza tym każdy ma inny gust,, dla jednego film będzie słaby a dla innego świetny:)

Nestoreish

no masz racje dlatego próbuje oglądać jak najwięcej filmów z ulubionym aktorami z Johnnym Deppem obejrzałam już prawie wszystkie :) teraz czas na Leo więc te "najgorsze" chcę zostawić na koniec .wiem że każdy ma inny gust ale niektóre filmy są oceniane jednogłośnie

użytkownik usunięty
stolcia

ja jako doswiadczona i wielka fanka Leo polecam ci ten film ;)

ocenił(a) film na 8

Wszystkie jesteście zdrowo pier***nięte moim zdaniem.

użytkownik usunięty
QusaQ

dziękuje...

ocenił(a) film na 5
stolcia

Nie.
Najgorszy film Leo i Martina.

ocenił(a) film na 8
napruto

a day lewis ?

ocenił(a) film na 5
bolec_4