Film wcale nie jest taki zły jest dobry, fajnie się go ogląda!!;p pamiętam minę kolegi jak mu pokazałam ten film czyta..."oko za oko życie za ząb" (przeczytał to na głos;p i później) NO CHYBA ZARTUJESZ ZĘBOWA WRÓŻKA!!!!!!!!!!!!!!! wziełam bo myślałam, ze film będzie tak beznadziejny, ze az śmieszny (zdarzaja sie takie horrory;p) taka przekora po jego filmie the: dark wyspa cienia (on był tragiczny, załosny...no mniejsza tragedia jednym słowem). Oglądamy film i powiem Wam, ze zapowiada sie niezbyt ciekawie....(tak a propo dlaczego zebowa wrózka zabiła mame michaela skoro ona jej nie widziała?? w końcu stała za plecami mamy....)ale film sie rozkręca i powiem Wam ze fajnie sie go oglądało tzn nie mam odczucia ufff jak dobrze ze nie mam mleczaków;p tylko dobry thriller na wieczory;p w sumie to polecam;p
Stary post ale i tak odpowiem.. Mama Michaela widziała jej odbicie w lustrze .. też jak za pierwszy razem oglądałem ten film tego nie zauważyłem.
Muszę w takim razie zobaczyć to raz jeszcze. Przypuszczam, że jakby ja zobaczyła to raczej by się wystraszyła.