PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35916}

Gdy zapada zmrok

Darkness Falls
2003
5,4 4,7 tys. ocen
5,4 10 1 4684
4,0 3 krytyków
Gdy zapada zmrok
powrót do forum filmu Gdy zapada zmrok

Film wcale nie jest taki zły jest dobry, fajnie się go ogląda!!;p pamiętam minę kolegi jak mu pokazałam ten film czyta..."oko za oko życie za ząb" (przeczytał to na głos;p i później) NO CHYBA ZARTUJESZ ZĘBOWA WRÓŻKA!!!!!!!!!!!!!!! wziełam bo myślałam, ze film będzie tak beznadziejny, ze az śmieszny (zdarzaja sie takie horrory;p) taka przekora po jego filmie the: dark wyspa cienia (on był tragiczny, załosny...no mniejsza tragedia jednym słowem). Oglądamy film i powiem Wam, ze zapowiada sie niezbyt ciekawie....(tak a propo dlaczego zebowa wrózka zabiła mame michaela skoro ona jej nie widziała?? w końcu stała za plecami mamy....)ale film sie rozkręca i powiem Wam ze fajnie sie go oglądało tzn nie mam odczucia ufff jak dobrze ze nie mam mleczaków;p tylko dobry thriller na wieczory;p w sumie to polecam;p

ocenił(a) film na 1
LaraNotsil

współczucia [*] <za krótki koment>

ocenił(a) film na 7
little_jimmy_james

ja również

LaraNotsil

Stary post ale i tak odpowiem.. Mama Michaela widziała jej odbicie w lustrze .. też jak za pierwszy razem oglądałem ten film tego nie zauważyłem.

ocenił(a) film na 7
CZacza

Muszę w takim razie zobaczyć to raz jeszcze. Przypuszczam, że jakby ja zobaczyła to raczej by się wystraszyła.

LaraNotsil

Nawet nie miała czasu się wystraszyć .. to była chwila dlatego trudno to tak zauważyć :)