Też tak myślę...może nie świetny,ale bardzo dobry, czyli jak na niemiecki film wybitny XD
Zgadzam sie .. Bardzo sie uśmiałam na tym filmie . Nie spodziewałam sie ze bedzie taki dobry
Może genialny to za duzo powiedziane, ale jak na niemiecki film to jest to naprawde fajna i przyjemna komedia :)
Dodatkowo fred i jego niedoszła zona przypomnieli mi sławne "gwiezdne jaja" - równie dobry niemiecki film ;)
raczej jak na niemiecką komedie to film jest bardzo dobry, raczej nie smiesza mnie niemieckie filmy albo seriale komediowe, ale na tej sie usmialam:DDDDD
Śmiałem się do łez, szkoda, że z powodu osób niepełnosprawnych, ale czy oni są nietykalni, ciągle robimy żarty i śmiejemy się z osób pełnosprawnych, kilka kawałów z osobami niepełnosprawnymi nie spowoduje, że się obrażą, a wręcz chcą, żeby zwrócić na nich uwagę. Do tego film w zakończeniu uczy i to bardzo. Można się pośmiać, ale tak naprawdę te osoby cierpią, tak więc tylko w filmie śmiejmy się, a w realu nie bądźmy tacy.
Sam jestem osobą niepełnosprawną i pomysł na tą komedię jak najbardziej mi się podobał :) Niepełnosprawni w nie których sytuacjach śmiesznie wyglądają.