Gdzie jest Fred?

Wo ist Fred?
2006
7,0 6,3 tys. ocen
7,0 10 1 6307
Gdzie jest Fred?
powrót do forum filmu Gdzie jest Fred?

Ja osobiście nie polecam i dziwię się,czemu film ma taką wysoką średnią :O

ocenił(a) film na 10
msa86

Według mnie to jest jeden z lepszych filmów !! Czemu nie polecasz? Ja polecam i to gorąco!!

ocenił(a) film na 10
msa86

Jak obejrzałeś tylko 6 filmów to nic dziwnego, że tak piszesz. Po prostu nie masz porównania !!

streetdance

Boże,każdy ma swój gust... I oglądałam naprawdę mnóstwo filmów,tylko nie zawsze miałam czas je oceniać na stronie... Nie jest to chyba moim obowiązkiem "członkowskim" :|

ocenił(a) film na 8
streetdance

Moim zdaniem też dobry film dawno tak się nie śmiał :)

ocenił(a) film na 4
msa86

zgadzam się z tą opinią- film nie zbyt fajny. Po części obrażający ludzi niepełnosprawnych- przecież to nie ich wina że siedzą na wózkach i zachowują sie tak a nie inaczej. Po za tym głupi wątek- zdobycie piłki dla rozpieszczonego syna jakiejś pustej babki...
Koniec fajny- romantyczny aczkolwiek nie przesłodzony...
ogólnie to słaby;/;/ 4/10

ocenił(a) film na 4
msa86

bez kitu, chyba tylko Niemce mogli pieprznąc takie glupi film. był be zkitu po prostu głupi i kwasny. Dałam 4 za to ze dwa razy wybuchnelam niepohamowanym smiechem - jak rzucil sie na ziemie z miska platków i kiedy kolega spuscil go ze schodow. tez zachodze w glowe czemu ma takie dobre opinie:P

ocenił(a) film na 8
obywatelw

zartujesz, kazda mina Schweigera w tym filmie jest smieszna, jedna z lepszych komedii.

ocenił(a) film na 7
obywatelw

Tylko Polacy potrafią pieprznąć głupie filmy :)

msa86

Fajny film i pokazujący bariery na jakie trafiają niepełnosprawni. Rola Tila w tym filmie dla mnie mistrzowska. Film z jednej strony o miłości. a z drugiej strony o niepełnosprawnych na wóżkach

ocenił(a) film na 8
msa86

a ja się dziwie dlaczego tak niska.